LAJKOVAČKA DIZELKA SVE JAČA: Peto pojačanje stiglo u Železničar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvara se moćna ekipa u Lajkovcu.

LAJKOVAČKA DIZELKA SVE JAČA: Peto pojačanje stiglo u Železničar!

Foto: FK Železničar 1927 Lajkovac

Fudbaleri lajkovačkog Železničara 1927 prvi deo šampionata u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su na osmoj poziciji sa skorom od pet pobeda, dva remija i šest poraza i u godini u kojoj su proslavili 95 godina postojanja, nalaze se daleko od borbe za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Zapad.

 

U ovom momentu Lajkovačka "Dizelka" mnogo je bliža borbi za opstanak u aktuelnom rangu takmičenja, s obzirom da na svom kontu imaju svega tri boda više od prve ekipe koja se nalazi "ispod crte".

Kako bi izbegli grčevitu borbu za opstanak, u ekipi Železničara ove zime izuzetno je živo. Prethodnih dana na vernost klubu iz Lajkovca obavezali su se Bojan Simeunović, Nemanja Gavrilović, Miloš Pavlović i Marko Pavlović, a sada je lajkovačka "Dizelka" bogatija i za peto zimsko pojačanje.

Novi član Železničara postao je Risto Ristović.

Foto: FK Železničar 1927 Lajkovac

Peta akvizicija Lajkovčana ove zime - Risto Ristović

 

Ristović je rođen 5. maja 1988. godine u Valjevu. Igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a tokom bogate igračke karijere nastupao je za šabačku Mačvu, OFK Beograd, Vujić Vodu, zrenjaninski Banat, Novi Pazar, Voždovac, Zemun, surdulički Radnik, Kolubaru i pančevački Dinamo. Ristović iza sebe ima internacionalno iskustvo nastupajući za azerbejdžanski Baku, grčki AEL, Istiklol iz Tadžikistana, kazahstanski Okzetpes i podgoričku Budućnost. Poslednji angažman imao je u ekipi Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva odakle i stiže u redove Železničara. 

U prvom kolu prolećnog dela šampionata na programu je veliki lajkovački derbi. Snage će odmeriti ekipe Zadrugara i Železničara, a u prvom ovosezonskom susretu dve ekipe, mlađi lajkovački liga, ekipa Zadrugara slavila je rezultatom 0:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading