SKLAPA SE PAKLENA EKIPA: Nakon zvezde Partizana, potpis na ugovor stavio i nekadašnji član crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kamiondžije" će narednog proleća punim gasom krenuti i pohod ka višem rangu srpskog fudbala.

SKLAPA SE PAKLENA EKIPA: Nakon zvezde Partizana, potpis na ugovor stavio i nekadašnji član crveno-belih!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Zapad okončali su na trećoj poziciji i svi u gradu na Limu nadaju se da bodovni zaostatak za rivalima iz Smedereva i Čačka može biti nadoknađen, što bi ekipi, koja je u drugoligaškom karavanu jugoslovenskog fudbala odigrala ukupno 200 mečeva, obezbedilo povratak u rang u kojem su egzistirali tokom 70-tih godina XX veka.

 

U težnji za ponavljanjem istorijskog ostvarenja, rukovodstvo kluba je tokom prethodne nedelje predstavilo veliko pojačanje u liku nekadašnjeg fudbalera beogradskog Partizana, Obiore Odite, a danas su čelnici "Kamiondžija" obelodaniji da je još jedan posao tokom zimske pauze sa uspehom okončan.

Jedan od najboljih mladih fudbalera Srpske lige Zapad, Jasin Rašljanin postao je novi član pribojskog kluba. Rašljnin je rođen u Novom Pazaru 18. januara 2003. godine. Igra na poziciji veznog i ofanzivnog veznog igrača, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za novopazarski As, kao i za beogradske klubove Brodarac i Sinđelić. Devetnaestogodišnji fudbaler u redove FAP-a stiže iz ekipe Tutina čiji je dres nosio prethodnih šest meseci i za koji je tokom prvog dela sezone bio strelac tri pogotka.

Foto: FK FAP Priboj

Jasin Rašljanin

 

Prvo prolećno iskušenje fudbaleri FAP-a imaće u Arilju gde će gostovati ekipi Budućnosti. Prvi ovosezonski meč dve ekipe koji je odigran u Priboju okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading