TRANSFER BOMBE: Sve je dogovoreno - dvojica iskusnih fudbalera vratila se u crveno-belo jato! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajednički cilje je poznat. Želja svih je da klub slavne tradicije vrate na mesto koje mu pripada.

TRANSFER BOMBE: Sve je dogovoreno - dvojica iskusnih fudbalera vratila se u crveno-belo jato! (FOTO)

Foto: FK Borac Sakule

Jesenju sezonu su fudbaleri Borca iz Sakula okončali su na liderskoj poziciji Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo.

 

Crveno-beli iz Sakula su na osam odigranih mečeva zabeležili sedam poraza uz samo jedan poraz (Jedinstvo Dubovac 1:2) i prolećnu sezonu dočekaće na najboljoj startnoj poziciji pred početak odlučujućih borbi za plasman u viši rang, Drugu južnobanatsku ligu "Zapad".

I pored ostvarenog, u redovima Borca ništa ne prepuštaju slučaju i svoje redove su pojačali iskusnim igračem koji je prethodnu jesen proveo u redovima Slavie iz Kovačice, Nebojšom Koleskim.

Foto: FK Borac Sakule

Dragan Kostić i Nebojša Koleski

 

Očekuje se da će Nebojša Koleski zajedno sa Draganom Kostićem biti udarna snaga Borca tokom proleća koja će uz nekolicinu mladih i talentovanih fudbalera predstavljati glavnu snagu u ostvarenju klupskih ciljeva.

Pored Nebojše Koleskog, narednog proleća dres kluba iz Sakula nosiće i popularni "Sima razbijač" Mitrović što samo govori o ozbiljnosti kojom Borac iz Sakula pristupa prolećnim borbama.

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Sima razbijač Mitrović i Dragan Kostić

 

U prvom prolećnom kolu fudbaleri Borca iz Sakula biće slobodni, a naredno iskušenje očekuje ih u Pančevu protiv ekipe Voja Gačić. U prvom susretu navedenih ekipa slavio je Borac rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading