POSEBAN ŠTIMUNG ZA PLASMAN U VIŠI RANG: Navijači Hajduka bodre svoje ljubimce na neuobičajen način! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri nedelje su protekle od kako su okončane prvenstvene borbe u ovom rangu takmičenja, ali utisci se i dalje sabiraju.

POSEBAN ŠTIMUNG ZA PLASMAN U VIŠI RANG: Navijači Hajduka bodre svoje ljubimce na neuobičajen način! (VIDEO)

Foto: FK Hajduk Stapar

Jesenji deo sezone u okviru Područne fudbalske lige Sombor obeležila je borba čak pet ekipa koje su se izdvojile u gornjem domu tabele i koje će tokom predstojećeg proleća voditi veliku borbu kada je plasman u viši rang u pitanju.

 

Lovorike kada je prvi deo šampionata u pitanju osvojili su fudbaleri Hajduka iz Stapara koji su osvojili 37 bodova, ali su zahvaljujući boljem gol koeficijentu "prvi presekli vrpcu" s obzirom da drugoplasirani Rusin iz Ruskog Krstura ima za 15 golova slabiji odnos datih i primljenih pogodaka.

U Staparu vlada prava fudbalska euforija. Mesto koje se nalazi na 13 kilometara od Sombora očekuje da će njihovo fudbalsko mezimče, FK Hajduk već od naredne jeseni, u godini kada se proslavlja pun vek postojanja kluba, plasirati u viši rang, Vojvođansku ligu Sever.

Koliko fudbal znači stanovnicima Stapara govore snimci sa poslednjeg odigranog prvenstvenog kola. Naime, ekipa Hajduka je u okviru 15. kola PFL Sombor 20. novembra, gostovala u Liparu i u duelu koji je odlučivao o jesenjoj titulu remizirala rezultatom 1:1.

Najvatrenije pristalice staparskog Hajduka tokom navedenog susreta napravile su sjajnu atmosferu. Pored pesme koja je trajala svih 90 minuta i dlanova koje nisu štedeli, Staparci su doneli i dve motorne testere kojima su davali poseban štimung navijanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Jasno je da navijačima Hajduka kreativnost nije nedostajala, a ostaje da se vidi da li će u konkurenciji Rusina iz ruskog Krstura, Crvenke, ČSK Pivare i Lipara, ekipa Hajduka uspeti da na kraju šampionata proslavi plasman u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading