U MRČAJEVCE VEĆ SLETELE DVE LASTE: Iskusni fudbaleri garantuju ostvarenje klupskih ambicija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mestu koje se nalazi na tromeđi velikih gradova Čačka, Kragujevca i Kraljeva, formira se respektabilan fudbalski sastav.

U MRČAJEVCE VEĆ SLETELE DVE LASTE: Iskusni fudbaleri garantuju ostvarenje klupskih ambicija!

Foto: FK Orlovac Mrčajevci

U Mrčajevcima, mestu koje prema dostupnim zapisima datira još od 1528. godine, danas egzistira fudbalski kolektiv koji se već tri sezone takmiči u okviru Moravičke okružne lige - "grupa Sever".

 

Prethodne jeseni Fudbalski klub Orlovac 1932 sa skorom od šest pobeda, pet remija i tri poraza zauzeo je treću poziciju na tabeli. I pored činjenice da za liderom, ekipom Zadrugara iz donje Trepče zaostaju osam bodova, u Mrčajevcima i dalje ne gube nadu da se naredne sezone mogu naći u višem rangu, Zoni Zapadno-moravskoj.

Tim povodom, rukovodstvo kluba je ove zime već angažovalo dva pojačana. Prvi je na igralište u Mrčajevcima stigao Miroslav Sedlarević. U pitanju je nekadašnji fudbaler ovog kluba. On u redove Orlovca stiže iz Fudbalskog kluba Tavnik u kojem je proveo nekoliko sezona. Sedlarević je već ostavio dubok trag u mrčajevskom fudbalu i zasigurno će predstavljati veliko pojačanje kada je navalna linija tima u pitanju.

Foto: FK Orlovac Mrčajevci

Miroslav Sedlarević

 

Pored njege klub je nakon pune decenije u svoje redove vratio i Milana Šarca. Veliki trag je Šarac ostavio u redovima Orlovca i klub ima velika očekivanja od njega s obzirom na dobro poznate i igračke i ljudske kvalitete koje poseduje.

Foto: FK Orlovac Mrčajevci

Milan Šarac

 

Kako se može saznati u krugovima bliskim mrčajevskom ligašu, dolaskom dvojice iskusnih fudbalera zimski prelazni rok za ekipu Orlovca, praktično je i okončan. Ipak, ukoliko se pojavi još neko potencijlno pojčanje, klub će svakako pokušati još više da ojača igrački roster.

Ekipu Orlovca već u prvom prolećnom kolu očekuje veliki derbi. Fudbaleri iz Mrčajevaca gostovaće u Preljini gde će e sastati sa ekipom Mladosti, ekipom koja trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli, a prvi meč ove dve ekipi okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading