PRESTONICA USKORO DOBIJA NOVU FUDBALSKU LEPOTICU: Radovi na izgradnji stadiona odvijaju se po unapred predviđenom planu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.12.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako, ali sigurno nazire se konačni izgled fudbalskog zdanja na Senjaku.

PRESTONICA USKORO DOBIJA NOVU FUDBALSKU LEPOTICU: Radovi na izgradnji stadiona odvijaju se po unapred predviđenom planu! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Fudbalski klub Grafičar prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončao je na deobi druge pozicije zajedno sa ekipom pančevačkog Železničara, a svi u klubu nadaju se da će ekipa tokom predstojećeg proleća obezbediti istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Istovremeno u Ulici Vase Pelagića na Senjaku niče prava fudbalska lepotica koja će zasigurno biti ponos srpske prestonice.

Radovi na izgradnji novog stadiona popularnih "Grafosa" odvijaju se po unaped predviđenom planu i može se očekivati da će "Ljubičasti", ukoliko izbore plasman u elitu, u pohod na superligaške bodove krenuti iz svog novog doma.

Za sada je poznato da će novi stadion imati kapacitet od 3.500 sedećih mesta i da će biti urađen po standardima UEFA i FIFA organizacije. U sklopu stadiona planirana su i akreditovana akademija i hotel.

Treba napomenuti da će sa istočne strane stadiona biti postavljeni i zvučni paneli kako bi se smanjio nivo buke koji bi mogao da smeta okolnim objektima.

 

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru prvoligaškog karavana, u prvom prolećnom kolu fudbalere Grafičara očekuje veliki derbi protiv pančevačkog Železničara. U prvom delu sezone "Grafosi" su slavili u Pančevu rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading