OČEKUJE SE ERUPCIJA: Put kojim se ređe ide - nakon crveno-belog dresa, oblači opremu ljutog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševački "Gumari" pojačanje za nastavak sezone pronašli u redovima komšijskog kluba?

OČEKUJE SE ERUPCIJA: Put kojim se ređe ide - nakon crveno-belog dresa, oblači opremu ljutog rivala!

Foto: Starsport

Svaki od predstojećih 11 mečeva, koliko fudbalere Trayala očekuje u prolećnom delu šampionata, do podele lige na plej-of i plej-aut, za kruševački klub imaće status velikog finala.

 

"Gumari" su tokom prvog dela prvenstva ostvarili skor od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i sa 25 osovjenih bodova zauzimaju sedmu poziciju i potpuno je jasno da klubu predstoji velika borba kako bi obezbedili plasman u toliko željenu plej-of fazu prvoligaškog karavana.

Za ostvarenje cilja klubu su neophodna pojačanja, a čini se da su prvog novajliju pronašli u redovima komšijskog Napretka.

Naime, ekipa Trayala je zainteresovana za mladog Uroša Raškovića koji igra na poziciji štopera, a može pokriti u mesto zadnjeg veznog igrača.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler rođen je 2. septembra 2000. godine u Kruševcu. Prošao je kompletnu fudbalsku školu Napretka, a za prvi tim debitovao je 2019. godine. Tokom jesenjg dela sezone zabeležio je samo dva nastupa u dresu kruševačkog superligaša.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Rašković u duelu sa Rikardom Gomešom

 

Prema dostupnim informacijama Trayal će pokušati da dovede Uroša Raškovića na pozajmicu do kraj aktuelne sezone.

U međuvremenu, ekipa Trayala je tokom zimske pauze ostala bez trojice fudbalera. U pitanju su Predrag Pavlović, Andrija Fratrović i Ilija Matejević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading