TOTI SA OBALA MLAVE: Pojačanje vredno višeg ranga - sa njim će svi problemi biti prevaziđeni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna polusezona je iza fudbalera iz Petrovca na Mlavi.

TOTI SA OBALA MLAVE: Pojačanje vredno višeg ranga - sa njim će svi problemi biti prevaziđeni!

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

Ekipa Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi prvi deo sezone u okviru Zone Podunavsko-šumadijske okončali su sa najviše osvojenih bodova, ali su jesen ipak okončali tek na trećoj poziciji.

 

Disciplinski organi Fudbaslkog saveza Regiona zapadne Srbije kaznili su klub sa oduzimanjem 12 bodova zbog neregularnosti na utakmici sa Rudarom iz Stamnice, koja je odigrana krajem meseca oktobra, pa će ekipa Sloge 33 izgubljeno "za zelenim stolom" morati da nadoknadi tokom predstojećeg proleća.

U tom cilju klub je angažovao i prvo pojačanje. U pitanju je Miloš Jovanović, poznatiji po nadimku Toti, od kojeg se očekuje da svojim znanjem i iskustvom doprinese ostvarivalnju visokih ambicija koje klub ima u aktuelnoj sezoni.

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

Sloga ima svog Totija

 

Nekadašnji član Prve lige Srbije, pohod ka Srpskoj ligi Zapad na proleće gostovanjem u Rabrovu gde će odmeriti snage sa ekipom RSK-a. Prvi susret dve ekipe na startu ovosezonskog šampionata, ekipa Sloge 33 rešila je u svoju korist sa ubedljivih 5:0.

Treba napomenuti da su fudbaleri Sloge 33 tokom jesenjeg dela sezone ostvarili skor od deset pobeda, dva remija (Sloboda Lipe 0:0, Omladinac Šetonje 0:0) i samo jednog poraza i to na svom terenu od ekipe VGSK iz Velikog Gradišta rezultatom 1:3 u okviru 5. kola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading