IZ CRVENOG U CRNO-BELO JATO: Mladi fudbaler se vratio u matični klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešnih šest meseci provedenih u redovima vršačkog prvoligaša, mladi fudbaler se vraća na mesto na kojem je fudbalski prohodao.

IZ CRVENOG U CRNO-BELO JATO: Mladi fudbaler se vratio u matični klub!

Foto: Instagram.com/ftbl.serbia

Fudbaleri OFK Vršca prethodne jeseni debitovali su u prvoligaškom karavanu srpskog fudbala. U 19 odigranih mečeva ostvarili su skor od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza čime su svi u gradu koji se nalazi na jugoistočnom rubu Panonske nizije, više nego zadovoljni.

 

Jedan od onih koji su tokom prethodnih šest meseci pružili zapažene partije u crveno-belom dresu, jeste mladi Aleksandar Kadijević.

Dvadesetogodišnji levi bek nastupio je na 17 mečeva, a na čak 11 je na terenu proveo svih 90 minuta. Nije uspeo da se upiše u strelce, a zaradio je sedam javnih opomena.

Dobrim partijama u dresu OFK Vršca, zaslužio je poziv za povratak i narednog proleća nastupaće za klub u kojem je ponikao, beogradski Čukarički.

Pored matičnog Čukaričkog i OFK Vršca, Kadijević je nosio i dres beogradskog BASK-a.

Istovremeno treba napomenuti da je Aleksandar Kadijević zabeležio i pet nastupa u dresu sa nacionalnim grborm. Četiri puta je zaigrao za U-17 selekciju Srbije, a jednom i za U-19 reprezentaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srba

21.12.2022 19:52

Bravo mali sve čestitke. Sve pohvale za niže lige