UPRAVA KLUBA RADI BEZ ODMORA: Dva nova lica u ekipi Srema!

Autor:

Sport

25.12.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se sa jačanjem igračkog kadra u Sremskim Mihaljevcima.

UPRAVA KLUBA RADI BEZ ODMORA: Dva nova lica u ekipi Srema!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Debitansku sezonu u Sremskoj ligi igraju iznad očekivanja svih ljudi, pa verovatno i u klubu.

Republika

Treća pozicija pred zimsku pauzu daje im za pravo da se nadaju i prilici za plasman u Vojvođansku ligu Jug. Da nije bilo na startu sezone dva tesna poraza i to na gostovanjima sada bi situacija na tabeli bila drugačija. 

Srem se sa učinkom 8-3-4 nalazi na dva boda zaostatka za drugom pozicijom, odnosno šesz za liderom iz Salaša Noćajskog. Na proleće će ekipa po mnogima biti dosta jača jer su već odrađene neke promene. Već smo pisali da će novi šef stručnog štaba biti Dragoslav Antonić koji ima veliko iskustvo. Kada je u pitanju igrački kadar tu se nalaze dva nova lica, to su Petar Devrnja i Ivan Aćimov.  

Republika

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Mladi čuvar mreže Stojanović

Od danas sastav trenera Anotnića jači je za još dva odlična igrača. Luka Stojanović pojačaće konkurenciju na gol liniji. Radi se o golmanu pred kojim je po mnogima svetla budućnost. Luka je u mlađim kategorijama branio u OFK Beogradu, Radničkom sa Novog Beograda. U seniroskim vodama bio je član Slobode iz Donjeg Tovarnika i Lovca iz Karlovčića.

Republika

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Skadrić za jači vezni red

Sredina terena od danas jača je za Mateju Skadrića. Mateja dolazi iz Beljine. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Sremčicu, Cvetkovac i Komgrap. Sa njim bi Srem trebao da dobije još stabilniju i smireniju igru na lopti na središtu terena.

Prvi meč u nastavku prvenstva Srem igra pred svojim navijačima sa ekipom Hajduka iz Višnjićeva. Prvi meč završen je tesnim porazom na gostovanju rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading