ŽEŽELJ STIGAO U HAJDUK: Odlično pojačanja za nastavak bitke za prvo mesto!

Autor:

Sport

22.12.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao i prvi novajlija u Staparu.

ŽEŽELJ STIGAO U HAJDUK: Odlično pojačanja za nastavak bitke za prvo mesto!

Foto: Privatna arhiva/Lazar Žeželj

Lider Područne lige Sombor krenuo je sa aktivnostima u ovom prelaznom roku.

Republika

Posle šest godina Hajduk se ove sezone opet takmički u višem rangu, a na jesenju pauzu otišao je sa prve pozicije. Isti broj bodova ima i ekipa Rusin, ali zbog lošijeg međusobnog skora oni su na drugom mestu.

Hajduk je po više paramatera najbolji sastav u ligi. Najbolji napad i odbrana stanuju u Staparu (45:7). Jedina su ekipa koja je na domaćem terenu sa maksimalnim učinkom. Planovi za proleće su sigurno da se zadrži prva pozicija, a tome će od danas težiti i Lazar Žeželj. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Lazar Žeželj

Lazar Žeželj

 

Žeželj (22) dolazi iz ekipe Omladinac sa kojom se takmičio u Prvoj Novosadskoj ligi. Na zimsku pauzu tim iz Stepanovićeva odlazi sa poslednje pozicije na tabeli. Lazar je kroz karijeru igrao za ŽAK, Radnički Sombor i Slogu iz Čonoplje. Na terenu zauzima mesto u samom špicu napada i sigurno će biti veliko pojačanja za već sada najbolji napad u ligi.

Hajduk prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Naša Zvezda. U prvom susretu ove sezone rezultat je bio 7:0 za tim iz Stapara.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading