NOVIĆ PRED IZBOROM NOVE SREDINE: Nakon Sremske lige ide se na stepenik više!

Autor:

Sport

16.12.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nović spreman za povratak u viši rang.

NOVIĆ PRED IZBOROM NOVE SREDINE: Nakon Sremske lige ide se na stepenik više!

Foto: Privatna arhiva Saša Nović

Primarna pozicija štoper, ali tokom igranja zadnjeg veznog prethodne polusezone mrežu protivnika zatresao je sedam puta.

Republika

Saša Nović (31) upravo završeni jesenji deo polusezone proveo je u ekipi Srem (Sremski Mihajevci) koja se takmiči u Sremskoj ligi. Na zimsku pauzu tim ide sa treće pozicije na tabeli gde sa drugim mestom zaostaje samo dva boda, a za liderom pet. 

Nović je u Srem stigao prošlog leta i sa klubom je uspeo da izbori plasman u viši rang. Ove polusezone pruža partije koje prevazilaze trenutni stepen takmičenja. Drugi je strelac ekipe sa sedam postignutih pogodaka. Saša je tokom karijere nastupao za Donji Srem, Pećince, Napredak Popince, Slobodu Donji Tovarnik i FK Mladost Kupinovo u četvrtom rangu takmičenja. 

 

Sada već bivši igrač Srema za naš portal izjavio je:

- Imam želju da se opet vratim u 4. rang takmičenja, prethodna polusezone je bila i više nego dobra za mene. I pored toga što mi pozicija veznog nije primarna odlično sam se snašao što pokazuje i broj postignutih golova. Već sam uspostavio kontatke sa par timova iz Vojvođanske lige, a tu su naravno i ekipe iz Sremske lige koje žele da me vide u svojim redovima, ali otom potom. 

Zimski prelazni rok zvanično još nije ni počeo, pojedini klubovi već sada rade na jačanju igračkog kadra. Pre Novićem je uzbudljiv period, a mi se nadamo da će doći ponuda koju on priželjkuje.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading