RADNO U JADRU: Dvadesetogodišnji Ignjatović drugi novajlija u igračkom kadru!

Autor:

Sport

16.12.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Jadra predstavila i drugo pojačanje.

RADNO U JADRU: Dvadesetogodišnji Ignjatović drugi novajlija u igračkom kadru!

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Jedan od najmlađih klubova u Loznici u debitantskoj sezoni u seniorskom fudbalu zauzeo je sedmu poziciju prošle godine.

Republika

Ove sezone na jesenju pauzu idu sa 12. pozicije Opštinske lige Loznica. Jadar ima veoma mlad sastav što je znalo da predstavlja problem u ovoj polusezoni. Manjak iskustva igranja mečeva u ovom rangu verovatno je jedan od glavnih razloga za trenutno mesto na tabeli. Uprava kluba je već predstavila pre nekoliko dana prvo pojačanje, njihov dres na proleće nosiće Aleksandar Đurić. Danas je navijače obradovao i potpis Nebojše Ignjatovića.

Republika

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Nebojša Ignjatović

 

Ignjatović je juče proslavio svoj dvadeseti rođendan, svoju igračku karijeru započeo je upravo u Jadru. Kasnije je nastupao za GSP Polet Dorćol, Hajduk (Ribarica) i Vuk (Tršić) iz kojeg i dolazi. Sa svojim sada već bivšim klubom u istoj ligi zauzeo je sedmu poziciju na tabeli. 

Nebojša igra na poziciji desnog beka i bio je standardan igrač tokom jesenje polusezone. U drugom kolu prvenstva Jadar je ugostio ekipu Vuk, domaćin je slavio rezultatom 3:1. Ignjatović je odigrao ceo meč u gubitničkom sastavu. 

Prolećni deo šampionata Jadar otvara na svom terenu protiv ekipe Paskovac. U prvom meču ove sezone rezultat je bio 3:1 u korist tadašnjeg domaćina susreta.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading