JADAR IMA PRVO POJAČANJE: Đurić za efikasnije završnice pred golom protivnika!

Autor:

Sport

09.12.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi sastav Jadra dobio ozbiljno pojačanje!

JADAR IMA PRVO POJAČANJE: Đurić za efikasnije završnice pred golom protivnika!

Foto: FK Jadar Loznica

Jadar 07 takmiči se u Opštinskoj ligi Loznica. Prošle godine u svojoj debitantskoj sezoni u seniorskom fudbalu završili su na samoj sredini tabele sa učinkom 11-4-11. 

Republika

U ovoj sezoni sastav Jadra igra nešto lošije nego prošle. Jesenji deo prvenstva završili su na deobi 11. pozicije sa 16 bodova. Ekipa je dosta mlada, nema toliko iskustva igranja u seniorskom fudbalu. Podatak da je tim sa petim najgorim napadom u ligi dao je signal upravi da je potrebna sveža krv u samom špicu napada.

Republika

Foto: FK Jadar Loznica

Aleksandar Đurić

 

Prvo zimsko pojačanje kluba je Aleksandar Đurić. Dvadesetsedmogodišnji igrač pokriva nekoliko pozicija u napadu, dolazi iz ekipe Stolice gde je svojim golovima često rešavao utakmice. Sa bivšim klubom takmičio se u istoj ligi gde su zauzeli četvrtu poziciju pred zimsku pauzu. Cilj uprave kluba je dovođenje igrača sa iskustvom, a Đurić je jedan od takvih.

Duel Stolice i Jadra u trećem kolu Opštinske lige Loznice završen je pobedom ekipe iz Krupnja rezultatom 2:0. Đurić je taj meč presedeo na klupi domaćeg tima.

Prolećni deo prvenstva Jadar otvara protiv Paskovca na domaćem terenu gde će imati priliku da im uzvrati za poraz iz prvog dela, rezultat je tada bio 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading