ILIĆ ĆE NA PROLEĆE PREDSTAVLJATI SVOJE MESTO: Umka promovisala prvo pojačanje!

Autor:

Sport

24.12.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider na tabeli krenuo sa aktivnostima u ovom prelaznom roku.

ILIĆ ĆE NA PROLEĆE PREDSTAVLJATI SVOJE MESTO: Umka promovisala prvo pojačanje!

Foto: FK Umka

Poslednje tri sezone ekipa Umke takmiči se u Prvoj beogradskoj ligi (grupa A) i uvek se na kraju godine nalazila tu negde u vrhu tabele.

Republika

Ove takmičarske godine na jesenju pauzu otišli su sa deobe prvog mesta sa timom Balkan Mirjevo. Učinak 10-2-1, 32 boda što je četiri više u odnosu na prvog pratioca Borac iz Ostružnice je po mnogima odličan rezultat. Uprava kluba pažljivo radi na jačanju igračkog kadra, a danas je predstavljen prvi novajlija.

Republika

Foto: FK Umka

Aleksa Ilić

 

Dres Umke na proleće nosiće Ilić Aleksa. "Umljansko dete" prvo je pojačanje za nastavak prvenstva. Ilić je prve fudbalske korake napravio u ekipi Mladi Orlovi, zatim je nastupao za Lokomotivu (Železnik), Radnički (Obrenovac), Brodarac i opet se vraća u Železnik iz kojeg dolazi u redove lidera na tabeli Prve beogradske lige. Osamnaestogodišnji odbrambeni igrač predstavljaće zalog za budućnost, a sigurno će već od starta nastavka prvenstva pokazati da vredi.

Umka prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Siti Sport klub, od koje su poraženi u prvom meču rezultatom 2:0. Posle toga napravljena je serija od 13 mečeva bez poraza, od čega su samo dva puta remizirali u tom periodu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading