BRAĆA MILOVANOVIĆ PREDSTAVLJENI U NOVOM KLUBU: Šumadinac doveo pojačanja iz višeg ranga!

Autor:

Sport

20.12.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Kruševice krenuo sa aktivnostima u ovom prelaznom roku.

BRAĆA MILOVANOVIĆ PREDSTAVLJENI U NOVOM KLUBU: Šumadinac doveo pojačanja iz višeg ranga!

Foto: FK Šumadinac Kruševica

Šumadinac želi da se na proleće umeša u borbu za prvo mesto. 

Republika

Po trenutnom stanju zauzimaju treće mesto Opštinske lige Lazarevac. Druga pozicija im beži dva boda, a lider četiri. U nastavku prvenstva nas očekuje jako zanimljiva bitka između prve tri ekipe. Danas je igrački kadar Šumadinca ojačan za dva odlična momka.

Republika

Foto: FK Šumadinac Kruševica

Marko Milovanović

 

Marko Milovanović (35) se posle godinu dana vraća u tim iz Kruševice. Milovanović je za Šumadinac već nastupao u prvom delu sezone 2021/2022, ali je posle odlučio da obuče dres Radničkog iz Rudovaca. U Prvoj Beogradskoj ligi sa sada već bivšim timom na zimsku pauzu otišao je sa 12. pozicije. Najbolje se snalazi na pozicijama desnog krila i polušpica, krasi ga neverovatno brzina i požrtvovanost. Tokom karijere nastupao je za Šumadiju (Mali Crljeni), Burovo, Mladost (Baroševac), Partizan (Darosava), Borac (Arnajevo) i Radnički iz kojeg dolazi.

 


Iz Rudovca pored Marka stigao je i njegov brat Žarko (33). Drugi Milovanović igra na poziciji veznog igrača i nesumljivo je da će njegov dolazak doneti sigurnost na sredini terena u timu Šumadinca. Pre Radničkog nosio je dres Mladosti (Čibutkovica), Mladost (Baroševac), TEK Sloga (veliki Crljeni), Šumadija (Mali Crljeni) i Šušnjar.

Uparava kluba će u narednom periodu pokušati da dodatno ojača sastav i da poboljša stanje na tabeli u nastavku prvenstva. Prvi zvanični meč na proleće igraju na gostovanju ekipi Poleta. U prvom duelu ove sezone rezultat je bio 2:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading