PUČE BOMBA NA RIAZORU: Iz višeg u niži rang zbog ljubavi prema klubu!

Autor:

Sport

19.12.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Žarkovca dobio ogromno pojačanje za nastavak sezone!

PUČE BOMBA NA RIAZORU: Iz višeg u niži rang zbog ljubavi prema klubu!

Foto: FK Napredak Žarkovac

Dugogodišnji član Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) na zimsku pauzu ide sa devete pozicije na tabeli.

Republika

Uprava kluba se odmah po okonačnju jesenjeg dela prvenstva bacila na jačanje igračkog kadra. Danas je obelodanjeno da je njihov novi igrač Petar Majstorović (27). 

Majstorović ima ogromno iskustvo, kroz karijeru je nastupao za veliki broj klubova. Između ostalog nosio je dresove Kupinova, Donjeg Srema, 13. Maja, Slobode, Napretka i Sremca iz kojeg i dolazi u ekipu iz Žarkovca. Jesenji deo polusezone sada sa već bivšim saigračima završio je na deobi sedme pozicije u Sremskoj ligi

Republika

Foto: FK Napredak Žarkovac

Petar Majstorović

 

Kontaktirali smo Petra kako bi nam dao svoj komentar na izbor novog kluba.

- Imao sam nekoliko dobrih ponuda ali sam izabrao Žarkovce zbog atmosfere koja vlada u klubu. Poznajem par igrača i znam da godinama vlada sjajno drugarstvo. Ja sam neko ko želi uvek da pobedi i nadam se da ćemo uspeti da pobedimo sve do kraja sezone. Da se ostali rezultati poklope da budemo drugi, pa da igramo baraž - veruje u nove saigrače Majstorović.

Napredak na otvaranju prolećnog dela prvenstva imaće priliku da se refanšira ekipi Rudara od koje je poražen u prvom delu rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading