POSLE UPRAVE I IGRAČA: Promovisan i novi trener prvog tima!

Autor:

Sport

19.12.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener promovisan u Orljanu.

POSLE UPRAVE I IGRAČA: Promovisan i novi trener prvog tima!

Foto: FK Orljane

Tim Orljane već pet godina takmiči se u zonskom rangu takmičenja. Ovu polusezonu završio je na pretposlednjem mestu u Zoni centar.

Republika

Rezultat koji ne zadovoljava apetite nikoga u klubu. Pre par dana pisali smo o tome da je došlo do određenih promena u upravi. Miloš Stamenković preuzeo je ulogu predsednika kluba, njegov zamenik biće Marko Aleksić. Do sada je objavljeno i da su završena dva potpisa, njihov dres na proleće nosiće Aleksandar Kastratović i Žuka Stanković

Foto: FK Orljane

Dragan Pejčić

 

Danas je klub predstavio i novog trenera. Na kormilu tima za prolećni deo prvenstva biće Dragan Pejčić. Pejčić je trener sa velikim iskustvom. Do sada je između ostalog vodio i Maločište, Radnički Čapljinac, Naša krila, Žitorađu..

Iz kluba su za naš portal povodom imenovanja novog šefa stručnog štaba izjavili:

- Imali smo dosta kandidata, odlučili smo se za iskusnog trenera koji je poznat u našem regionu. I on je takođe vagao između nekih svojih ponuda, ali je odlučio da uzme naš sastav. Pejčić veruje da ova ekipa može da igra dosta bolje i da napravi proboj ka sredini tabele. Uskoro nas očekuju i novosti po pitanju dolaska igrača. 

Prolećni deo prvenstva tim Orljane otvara protiv fenjeraša iz Jelašnice na gostovanju. Prvi susret na otvaranju prvenstva završen je rezultatom 0:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading