AVRAMOVIĆ MENJA TIM, ALI NE I LIGU: Karađorđe doveo brzonogog krilnog igrača!

Autor:

Sport

18.12.2022

00:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Mišara dobio ozbiljno pojačanje u ofanzivnoj liniji.

AVRAMOVIĆ MENJA TIM, ALI NE I LIGU: Karađorđe doveo brzonogog krilnog igrača!

Foto: FK Karađorđe Mišar

Početak polusezone jedan od najgorih u istoriji kluba, ali su kasnije stvari dolazile na svoje mesto.

Republika

Ekipa Karađorđa je već pet godina član Mačvanske okružne lige, ali je ove sezone početak bio jako loš. Posle šest odigranih mečeva samo jedan bod je stajao pored njihovog imena. Situacija se u sledećih devet mečeva okrenula na bolje, u tom periodu zabeležen je čak 21 bod. 

Republika

Foto: FK Karađorđe Mišar

Nikola Avramović - Feliks

 

Na zimsku pauzu idu sa osme pozicije na tabeli. Zimski prelazni rok je u toku, pa je uprava kluba krenula sa jačanjem igračkog kadra. Nikola Avramović (21) u nastavku sezone nastupaće za tim Karađorđa. Avramović je polusezonu počeo u ekipi Lipolist sa kojom je na zimsku pauzu otišao sa petog mesta u ligi. Brzonogi krilni fudbaler nastupao je i za BSK, Internacional i Zvezdaru iz Beograda, kao i Lipolist i Polet. 

Avramović je u duelu svog sada već bivšeg i budućeg kluba proveo na terenu 73 minuta. Lipolist je tada slavio rezultatom 2:1.

Na startu prolećnog dela prvenstva sastav Karađorđa ide na noge Drini u Ljuboviji, gde će pokšati da se revanšira za poraz na startu lige rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading