DVOJICA NOVAJLIJA U JEDNOM DANU: Trifunović i Brus predstavljeni u novom klubu!

Autor:

Sport

17.12.2022

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba iz Lipolista obradovala navijače sa dva potpisa u jednom danu!

DVOJICA NOVAJLIJA U JEDNOM DANU: Trifunović i Brus predstavljeni u novom klubu!

Foto: FK Lipolist

Lipolist je pred kraj jesenjeg dela posustao, ali se na proleće sprema da pomrsi račune vodećim ekipama.

Republika

Posle pet godina van Mačvanske okružne lige tim se vratio prošle sezone i tada je zauzeo sedmu poziciju na krajnjoj tabeli. Ove jeseni do 11. kola bili su glavni konkurenti Hajduk Stanku za prvu poziciju, ali su pred kraj polusezone posustali. Tri poraza u poslednjih pet mečeva spustili su ih da na zimsku pauzi idu sa petog mesta. 

Republika

Foto: FK Lipolist

Dušan Brus

 

Uprava kluba je danas obelodanila imena dvojice novajlija u njihovom dresu. Prvo pojačanje u ovom prelaznom roku je Dušan Brus (23). Brus dolazi iz ekipe Majur sa kojom je prvi deo prvenstva završio na pretposlednjem mestu na tabeli Mačvanske okružne lige. Igra na poziciji centarfora i kroz karijeru je nastupao i za Podrinje, Mladi Borac i Budućnost.

Republika

Foto: FK Lipolist

Vukašin Trifunović

 

Drugi potpis takođe dolazi iz pretposlednjeg tima na tabeli. Vukašin Trifunović (23) će svlačionicu posle Majura sa Brusem deliti i u Lipolistu. Na terenu pokriva poziciju zadnjeg veznog i do sada je igrao i za Donji Srem 2015, Mačvu, Borac 1926..

Lipolist prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju u Štitaru ekipi Jedinstva. Na startu sezone rezultat je bio 2:0 u korist tima koji zimuje na petom mestu na tabeli.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading