DVA IGRAČA U JEDNOM DANU: Dobrič na proleće ulazi jači za dva odlična momka!

Autor:

Sport

18.12.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba iz Bresta krenula sa jačanjem igračkog kadra.

DVA IGRAČA U JEDNOM DANU: Dobrič na proleće ulazi jači za dva odlična momka!

Foto: FK Dobrič Brest

Dugogodišnji član Opštinske lige Merošina nije zadovoljan pozicijom posle prvog dela prvenstva. 

Republika

Dobrič je posle četiri kola i dalje bio bez osvojenih bodova ove sezone, ali je do pauze uspeo da upiše tri meča bez poraza. Sedam osvojenih bodova i šesta pozicija nije situacija koja se očekivala. Uprava kluba je danas navijačima predstavila dva nova igrača.

Republika

Foto: FK Dobrič Brest

Aleksandar Dutina

 

Prvi novajlija je Aleksandar Dutina (29). Dolazi iz ekipe Sloge 1980 sa kojom je prvi deo sezone odigrao u Nišavskoj okružnoj ligi. Dutina igra na poziciji napadača ponikao je u Novoselcu, a kroz karijeru nastupao je i za Elidu iz Donjeg Dušnika i Karađorđe. U Brestu se nadaju da će sa njim popraviti realizaciju pred golom protivnika. U prvom delu prvenstva mrežu protivnika tresli su samo 12 puta, što je drugi najgori napad u takmičenju.

Republika

Foto: FK Dobrič Brest

Danilo Miladinović

 

Drugo novo-staro lice u klubu je Danilo Miladinović. Krilni napadač dolazi iz Rada iz Merošine u kojem je prešao upravo iz Dobriča pre godinu dana. Jesenji deo polusezone sada već sa bivšim klubom završio je na deobi devete pozicije sa 14 bodova.

Na otvaranju prolećnog dela sezone u Brest stiže Omladinac. U prvom duelu ove sezone tim iz Abranasca slavio je rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading