UPRAVA ŠUMADIJE PROMOVISALA PRVO POJAČANJE: Stojanović stiže da ojača ofanzivu tima!

Autor:

Sport

17.12.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi nojvalija stigao u Šopić.

UPRAVA ŠUMADIJE PROMOVISALA PRVO POJAČANJE: Stojanović stiže da ojača ofanzivu tima!

Foto: FK Šumadija Šopić

Dugogodišnji član Prve Beogradske lige (grupa B) aktivirao se u ovom prelaznom roku.

Republika

Šumadija je jesenji deo prvenstva završila na šestoj poziciji u ligi. Učinak 6-1-6 i 19 bodova je već sada skoro prevazišao prošlu godinu. Tim iz Šopića je u sezoni 2021/2022 sezonu završio tik iznad crte sa 26 bodova.

Šestoplasirani tim Beogradske lige igra jako tvrde mečeve, mali broj datih, ali i primljenih golova (22:19). Prvo pojačanje uprave za prolećni deo prvenstva je Dušan Stojanović. Stojanović je po mnogima jedan od najboljih ofanzivnih igrača u Lazarevačkom fudbalu. Kroz karijeru nosio je dres Turbine Vreoci i Borca iz Lazarevca. Sa Dušanom je kontakt bio uspostavljen i pre par sezona, ali su se ove konačno poklopile kockice. Ofanzivna linija Šumadije na proleće će biti znatno jača usled njegovog prisustva.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Dušan Stojanović

Šumadija prolećni deo prvenstva otvara  na svom terenu protiv Radničkog iz Rudovca. Na startu sezone u duelu ova dva tima nije bilo golova.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading