RADNO U PRIBOJU: Napadački do Prve lige Srbije!

Autor:

Sport

19.12.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U FAP-u žele da na proleće ozbiljno ugroze lidera na tabeli.

RADNO U PRIBOJU: Napadački do Prve lige Srbije!

Foto: FK FAP Priboj

Jesenji deo prvenstva tim iz Priboja završio je na trećoj poziciji Srpske lige Zapad. Zaostatak za liderom je osam bodova, drugo mesto beži pet.

Republika

 

FAP je posle ispadanja iz srpskoligaškog društva u sezoni 2018/2019 proveo tri godine u zonaškom rangu. Ove takmičarske godine vratili su se u treći rang takmičenja, i već sada su jedan od konkurenata za Prvu ligu.Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra. Do sada su plavi dres zadužili Odita, Jasin Rašljanin i Filip Žinić.

Novi šef stručnog štaba trećeplasiranog tima Srpske lige Zapad je Aleksandar Petaković. Petaković kroz igračku karijeru nije često menjao ekipe. Igrao je za omladinsku selekciju Partizana, kasnije je nastupao za Borac iz Čačka i Javor. U Ivanjici je drugi strelac u bogatoj istoriji tog kluba.

Republika

Foto: FK FAP Priboj/printscreen

 

 

Četrdeset sedmogodišnji trener je karijeru na klupi započeo u omladinskom timu Javora, odakle je i došao u Priboj. Između toga bio je na kormilu tima Sloge iz Petrovca na Mlavi, Budućnosti iz Arilja, Drine iz Ljubovije i požeške Sloge. Po dosadašnjim angažmanima pored terena može se reći da se radi o jako iskusnom treneru koji dobro poznaje sredinu u koju dolazi. Petaković voli da igra napadački fudbal, bez kalukacija. Sigurno je da će FAP na proleće igrati dobar fudbal i da će se borba za plasman u Prvu ligu dodatno rasplamsati. 

FAP prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju u Arilju ekipi Budućnosti. U prvom susretu ove sezone u Priboju rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading