KAMIONDŽIJE SVE JAČE: Dete Partizana stiglo u Priboj - FAP punim gasom hita ka Prvoj ligi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica igrača su već stavili paraf na ugovor, ali rukovodstvo pribojskog kluba na tome ne želi da stane.

KAMIONDŽIJE SVE JAČE: Dete Partizana stiglo u Priboj - FAP punim gasom hita ka Prvoj ligi!

Foto: FK FAP Priboj

Pribojski FAP jesenju sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončao je na trećoj poziciji, ali je očigledno da se niko u klubu ne zadovoljava ostvarenim.

 

Prethodnih dana na vernost pribojskom srpskoligašu obavezali su se Obiora Odita, nekadašnji fudbaler Partizana, kao i Jasin Rašljanin koji je u redove "Kamiondžija" stigao iz Tutina

Ovoga puta ugovor sa ekipom FAP-a potpisao je i dojučerašnji fudbeler čajetinskog Zlatibora, Filip Žinić. Mladi dvadesetogodišnji Užičanin igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Prošao je omladinsku školu beogradskog Partizana, a zatim je bio standardni član Sloge iz Požege. Kao fudbaler lučanske Mladosti zabeležio je jedan nastup u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, a kao što j već rečeno, u redove pribojskog FAP-a, dolazi iz Zlatibora čiji je dres nosio u prethodnih šest meseci.

Foto: FK FAP Priboj

Filip Žunić - treće zimsko pojačanje FAP-a

 

Za ekipu iz Čajetine u aktuelnoj sezoni zabeležio je deset nastupa.

Ekipu FAP Priboja na proleće očekuje velika borba sa Smederevom 1924 i čačanskim Borcem 1926 kada je u pitanju borba za sam vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije, a pohod ka ostvarenju cilja popularne "Kamiondžije" će započeti iz Arilja gde će na otvaranju drugog dela sezone gostovati ekipi Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading