MALIŠA SE OBRATIO NIKOLI ROKVIĆU! Boravio je u manastiru Svetog Nektarija, pa jasno rekao šta misli o pevačevom HODOČAŠĆU!

Autor:

Zabava

02.05.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Dubovac se proslavio ulogom Mališe u seriji "Moj rođak sa sela", a onda se okrenuo veri.

MALIŠA SE OBRATIO NIKOLI ROKVIĆU! Boravio je u manastiru Svetog Nektarija, pa jasno rekao šta misli o pevačevom HODOČAŠĆU!

Foto: Una Škandro

Mladi glumac Lazar Dubovac, koji se proslavio ulogom Mališe u seriji "Moj rođak sa sela" u kojoj je igrao zajedno sa Draganom Gagijem Jovanovićem, Tanasijem Uzunovićem i Dubravkom Mijatović, s vremenom se okrenuo veri. Govorilo se da se zamonašio, što je on oštro demantovao u ekskluzivnom razgovoru za Republiku, a takve priče podstakli su njegovi česti obilasci crkava i manastira, boravak na Svetoj Gori, kao i izuzetno poštovanje vere i tradicije.

Dubovac se sada javno obratio Nikoli Rokviću, koji se već 11 dana hrabro suočava sa izazovima pešačenja ka ostrvu Egina, u Grčkoj, gde se uputio na hodočašće. Pevač će morati da ispešači 1060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Eginskog.

Republika

Foto: Promo foto

 

- Vaskrs je naša ljubav, vera i nada. Dokaz ljubavi Gospodnje prema nama, potvrda naše vere i nada da ćemo u večnosti završiti u njegovom zagrljaju. Ovaj Vaskrs sam dočekao na Egini, na jednom od najlepših mesta na svetu - u Manastiru Svetog Nektarija - rekao je Lazar prošle godine za naš portal.

Zanimljivo, baš u ovom manastiru na Egini boravio je i Lazar, koji je ovo mesto nazvao "jednim od najlepših na svetu". Glumac je Rokvića nazvao svojim herojem i objavio stori na svom Instagram profilu u kojem mu je uputio reči podrške.

- Bravo za ovog čoveka! Dragi Nikola, molim se za tebe. Veliki zagrljaj! - napisao je Dubovac uz Rokvićevu fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/lazardubovac

 

Pevač je krenuo na dalek put kako bi prikupio sredstva za bolesnu decu.

Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih - poručio je Nikola pre početka misije u Hramu Svetog Save.

Ovim povodom, Rokvić je dobio značajnu podršku mnogih poznatih ličnosti, među kojima se istakla i glumica Sloboda Mićalović.

Inače, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju čiji je cilj da pruži pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Pevač je odlučio da pešači do manastira Svetog Nektarija Eginskog, prikupljajući sredstva za dečju onkologiju, pokazujući tako svoju posvećenost humanitarnom radu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading