PROMENA TRENERA U PRILIPCU: Cilj je da Lazarica igra i sledeće sezone u zoni!

Autor:

Sport

22.12.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prolećne bitke za opstanak u ligi sa novim šefom stručnog štaba.

PROMENA TRENERA U PRILIPCU: Cilj je da Lazarica igra i sledeće sezone u zoni!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Posle šest godina u Zlatiborskoj okružnoj ligi tim iz Prilipca od ove sezone takmiči se po prvi put u zonskom rangu takmičenja. 

Republika

Na kormilo tima u leto 2021. godine postavljen je Dejan Paunović - Paun. Sa njim je ekipa igrala jako dobar fudbal i na kraju sezone ostvarila je istorijski uspeh i plasirala se u Zonu Zapadno-moravsku. Debitansku sezonu u višem rangu sastav Lazarice počeo je sa dve vezane pobede, ali su kasniji rezulati razočarali. 

Serija od devet mečeva bez pobede, u tom periodu samo jedan osvojen bod spustilo je tim u zonu ispadanja. Sa šest osvojenih bodova u poslednja dva kola prvog dela prvenstva uspeli su da izađu tik iznad crte. Na zimsku pauzu odlaze sa učinkom 4-1-8 i 13 bodova. Prva ekipa ispod ima četiri manje, iznad, dva više.

Republika

Foto: FK Lazarica Prilipac

Dejan Paunović Paun

 

Klub je prošle nedelje obeladonio da je raskinuta saradnja sa Paunom, i tom prilikom mu se zahvalila na svemu učinjenom. Danas je objavljeno da je novi šef stručnog štaba Lazarice gospodin Nebojša Panović - Neca. 

Republika

Foto: FK Lazarica Prilipac

Nebojša Panović Neca

 


Nebojša je u svojoj igračkog karijeri nosio dresove velikog broja kluba, između ostalog Slobode (Užice), Borca (Čačak), Mladosti (Lučani).. Poslom pored aut linije bavio se u ekipama Sloge (Bajina Bašta), Jedinstvo Putevi (Užice), Crnokosa (Kosjerić), mlađe kategorije Slobode i Sevojna, a jedan deo vremena i mlađe kategorije u Kini. 

Prolećni deo prvenstva sastav Lazarice sa novim šeftom stručnog štaba počinje na svom terenu protiv lidera iz Zablaće. Tim iz Prilipice je u prvom susretu na otvaranju sezone slavio rezultatom 2:0 na gostujućem terenu. 

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading