TRANSFER BOMBA U SVILEUVI: Ovakvih poteza i transfera u višim rangovima NEMA!

Autor:

Sport

21.12.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji je retko ko mogao da očekuje!

TRANSFER BOMBA U SVILEUVI: Ovakvih poteza i transfera u višim rangovima NEMA!

Foto: Privatna arhiva/Uroš Popov

Popov zna kako se osvaja trofej!

U Svileuvi je ozvaničeno prvo pojačanje, i to kakvo!

Republika

Dugogodišnji član Gradske lige Šabac ove sezone igra verovatno svoj najbolji fudbal u skorijoj budućnosti. Na zimsku pauzu otišli su sa četvrte pozicije na tabeli sa 20 bodova. Drugo mesto koje vodi u baraž daleko je samo jedan bod, dok je lider na sedam bodova prednosti.

Uprava Mladosti bacila se na posao kako bi na proleće bila još jača i kako bi pokušala da ostvari zacrtanje ciljeve. Prvo pojačanja u ovom prelaznom roku je Uroš Popov.

Dvadeset šestogodišnji napadač dolazi iz ekipe Radnički Koceljeva. U Međuopštinskoj ligi Pocerina sa svojim sada već bivšim timom završio je na prvoj poziciji, bio je i najbolji strelac ekipe sa 11 pogodaka. Tim iz Koceljeva je već sada po mnogima osigurao plasman u viši rang jer ima devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

 

Prelazak iz prvoplasiranog tima višeg u niži rang svakako nije česta pojava.  Kontaktirali smo Uroša koji nam je dao svoj komentar po pitanju transfera.

- Rodom sam iz Koceljeve, ali živim i Svileuvi. Imam svoju dedovinu tamo i imanje svoje majke na kojem radimo. Svaki fudbaler Mladosti mi je prvenstveno dobar drug i to je prelomilo kada je reč o dolasku. Stavljam se na raspolaganje da pomognem saigračima koji će pokušati ove sezone da izbore baraž. Jurićemo i to prvo mesto, ali ćemo videti koliko je to realno. Sa Radničkim sam zatvorio jednu lepu stranicu i želim im sve najbolje u daljem toku prvenstva, nadam se da će ostvariti plasman u viši rang.  

Popov je kroz karijeru pored Radničkog i Mladosti nosio dresove Cera, Vojvode Stepe, Omladinca, Bobovika, Jedinstvo Vladimirce.. Priliku da debituje u zvaničnom meču za novi klub imaće na gostovanju ekipi Rankovac koja drži poziciju koja vodi u baraž. U prvom susretu ove sezone rezultat je bio 1:0 za tim iz Svileuve.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading