BOMBA PRELAZNOG ROKA: Adam pojačao Lipolist!

Autor:

Sport

20.12.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao i treći novajlija u Lipolistu!

BOMBA PRELAZNOG ROKA: Adam pojačao Lipolist!

Foto: FK Lipolist

Petoplasirani sastav Mačvanske okružne lige od danas je jači za odličnog igrača.

Republika

Klub iz Lipolista je do 11. kola bio jedan od glavnih konkurenata ekipi Hajduk Stanka za prvo mesto, zaostatak je tada bio samo dva boda. Serija loših rezultata spustila ih je na petu poziciju na tabeli sa koje su otišli na zimsku pauzu. Uprava je do sada osigurala dva potpisa, dres tima na proleće nosiće Dušan Brus i Vukašin Trifunović

Danas je odjeknula transfer bomba u Lipolistu, pa može se reći i u celoj ligi. Darko Adamović je i zvanično treći novajlija. Adamović je kroz karijeru nastupao za veliki broj klubova i poseduje ogromno iskustvo. Između ostalog igrao je za Mačvu (Šabac), Budućnost (Valjevo), Inđiju, Radnički Stobeks, Bogatić, Slogu (Bogosavac), Donji Srem. Poslednji angažman imao je u Mačvi iz Bogatića

Darko je sa svojim sada već bivšim klubom polusezonu u Srpskoj ligi Zapad završio na 13. poziciji. Mnogi timovi su želeli da ga vide u svojim redovima, reč je o odličnom igraču koji pokriva pozicije na sredini terena. On je izabrao Lipolist, koji se za proleće već sada ozbiljno pojačao.

Tim iz Lipolista prvenstvo nastavlja na gostovanju u Štitaru. U prvom duelu ove sezone Jedinstvo je poraženo u gostima rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading