DVE BOMBE U JEDNOM DANU: Erupcija oduševljenja navijača Sloge!

Autor:

Sport

21.12.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenulo se sa jačanjem igračkog kadra u Jovanovcu.

DVE BOMBE U JEDNOM DANU: Erupcija oduševljenja navijača Sloge!

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Novajlija u Nišavskoj okružnoj ligi ne stoji najbolje pred prolećni deo prvenstva.

Republika

Sloga je posle odlične sezone u Opštinskoj ligi Merošina uspela da se plasira u viši rang, ali igre iz prošle godine nije ponovila. Na zimsku pauzu odlaze sa poslednjeg mesta na tabeli i sa šest bodova. Prvi najbliži tim udaljen je tri boda, a već sledeći pet.

Uprava kluba se bacila na potragu pojačanja kako ne bi ekipa imala epizodnu ulogu u okružnom rangu takmičenja. U jednom danu predstavljena su dva igrača. Miloš Stanković i Dejan Milenković u nastavku sezone nosiće dres Sloge.

 

Miloš Stanković (30) dolazi iz ekipe Naša Krila (Belotinac) sa kojom se takmičio u Zoni Centar. Jesenji deo prvenstva završili su na 12. poziciju na tabeli. U fudbalskim krugovima poznat pod nadimkom Belić i jedan od najboljih igrača iz opštine Merošina. Kroz karijeru Stanković je nosio dresove Car Konstantina, Mramora, Borca, Rasovače, Zemljoradnika.. Igra na poziciji napadača i sigurno će dosta značiti timu koji nosi neslavnu titulu najgoreg napada u ligi.

Republika

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Dejan Milenković

 

Dejan Milenković menja tim, ali ne i ime kluba. Dolazi iz Sloge (Banatsko Novo Selo) sa kojom se takmičio u PFL Pančevo. Prvi deo sezone sada sa već bivšim saigračima završio je na sedmom mestu na tabeli. Milenković je velika radilica na terenu, pokriva pozicije u veznom redu. Fizički je jedan od spremnijih igrača a odlikuje ga i dobra kontrola lopte. 

Iz Sloge su posle aktivnosti u prelaznom roku poručili:

- Uočili smo na kojim pozicijama "duva promaja" pa smo i tražili igrače po tim karakteristikama. Stanković je napadač sa ogromnim iskustvom i verovatno jedno od najvećih pojačanja u našoj ligi. Sa Milenkovićem se nadamo da ćemo imati nikad čvršći i kreativniji vezni red. Razmatramo još nekoliko igrača, ali je sve to u procesu. Roster mora da se pojača kako bi se isčupali iz dna tabele i ostvarili zacrtani cilj, a to je opstanak u ligi.

Sloga prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima. Dolazi im drugoplasirana ekipa na tabeli, Polet iz Radevca. Na otvaranju sezone na gostovanju tim iz Jovanovca poražen je minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading