BRZA REAKCIJA: U borbu za viši rang klub kreće sa novim stručnjakom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usledila je brza reakcija.

BRZA REAKCIJA: U borbu za viši rang klub kreće sa novim stručnjakom!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Uspešnih godinu i po dana iza je Fudbalskog kluba Srem iz Sremskih Mihaljevca. Klub koji egzistira u opštini Pećinci kroz prošlosezonsko takmičenje u Međuopštinskoj ligi Srem - Istok izborio je plasman u viši rang, ali se klupske ambicije tu ne završavaju.

 

Prethodne jeseni fudbaleri Srema zauzeli su visoku treću poziciju na tabeli Sremske lige. Ekipa iz Sremskih Mihaljevca je osvojila 27 bodova i trenutno se nalate šest koraka iza lidera Budućnosti sa Salaša Noćajski i sigurno je da se svi u klubu potajno nadaju da i borba za plasman u vojvođasnki fudbalski rang i dalje nije izgubljena.

Zasigurno najzaslužniji za ostvarene klupske rezultate jeste trener Živko Budimirović koji je pre samo nekoliko dana obelodanio da rukovodeću palicu prepušta nekom drugom. Uprava kluba brzo je reagovala i polednjeg dana meseca novembra 2022. godine, za novog trenera imenovala Dragoslava Antonića.

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Dragoslav Antonić - novi trener FK Srem iz Sremskih Mihaljevca

 

Talentovani stručnjak iza sebe ima zavidnu trenersku karijeru. Do sada je radio u mlađim kategorijama beogradskog Čukaričkog, kao i u ekipama novobeogradskog IMT-a, Sinđelića, OFK Beograda, Hajduka iz Divoša i Šumara iz Ogara.

Ekipa Srema svoju prvu utakmicu u prolećnom delu sezonu odigraće na svom terenu, a prvi protivnik biće tim Hajduka iz Višnjićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading