TREĆI NOVAJLIJA U JADRU: Krug je zatvoren, Gajo se vraća kući!

Autor:

Sport

21.12.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra.

TREĆI NOVAJLIJA U JADRU: Krug je zatvoren, Gajo se vraća kući!

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Ognjen Gajić

Već je očigledno da će na proleće Jadar biti dosta jači.

Republika

Uprava dvanaestoplasiranog tima Opštinske lige Loznica uveliko radi na dovođenju pojačanja. Do danas su bila predstavljena dva nova igrača. Opremu Jadra zadužio je Aleksandar Đurić koji je došao iz ekipe Stolice. Posle njega objavljen je i Nebojša Ignjatović koji je dresom Jadra zamenio obeležija tima Vuk iz Tršića

 

Treći novajlija u timu Jadra je Ognjen Gajić (21). Gajić igra na poziciji defanzivca i u ovom prelaznom roku se vraća u klub u kojem je i počeo. Između odlaska i dolaska nastupao je još i za Radnički (Klupci), Sinđelić (Lipnica) i TE Gučevo gde je nastupao u prethodnom periodu. Sa svojim sada već bivšim saigračima u Međuopštinskoj ligi Jadar jesenji deo prvenstva završio je na 13. poziciji. Igrač koji je dobro upoznat sa stanjem u klubu, prepoznao je momenat i rešio je da dođe da pomogne svojim drugovima. Atmosfera u klubu je jako dobra, a njegovim povratkom će samo biti poboljašana.

Gajić je po pitanju transfer za naš portal izjavio:

- Jako mi je drago što sam se ponovo vratio u klub gde sam napravio prve svoje fudbalske korake. Jako mlada ekipa i spreman sam da im pomognem i pružim koliko mogu. Veoma dobra atmosfera vlada u klubu i to mi je jako zanimljivo i lepo, nisam imao mnogo dilema oko dolaska. 

Jadar je ovim transferom nastavio sa praksom dovođenja mladih igrača. Možda im se ta mladost nekada i obila o glavu u toku prvog dela sezone, ali će sve doći na svoje vremenom. 

Prolećni deo prvenstva ekipa otvara na svom terenu gde im dolazi tim Paskovca. Drugoplasirani sastav na tabeli u prvom susretu slavio je rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading