ZEMLJOTRES U VELIKOJ PLANI: Talentovani Maksimović je novi igrač Morave!

Autor:

Sport

10.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba se preplatila na bombastične transfere u zimskom prelaznom roku.

ZEMLJOTRES U VELIKOJ PLANI: Talentovani Maksimović je novi igrač Morave!

Foto: FK Morava Velika Plana

Ekipa Morave je sa tri vezana poraza završila jesenji deo sezone, što je uticalo u velikoj meri na poziciju na tabeli. 

Republika

Tim iz Velike Plane tokom pauze drži sedmo mesto na tabeli sa 15 bodova. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku je po mnogima odradila fenomenalan posao. Pre svega dogovoren je nastavak saradnje sa trenerom Mufom

Šef stručnog štaba, Muf je prethodne nedelje održao prozivku, nakon koje je odrađen i prvi trening. Na prvom okupljanju pojavilo se 21 igrača, među njima i dvojica novajlija. Mihajlo Pavlović i Strahinja Pavlović obukli su dres Morave. 

Pretposlednjeg dana prelaznog roka predstavljen je i treći novajlija u redovima tima iz Velike Plane. Dejan Maksimović (19), bivši kadetski reprezentativac Srbije oblači dres Morave. 

Republika

Foto: FK Morava Velika Plana

Pred Maksimovićem je ozbiljna karijera

Dejan igra na poziciji prednjeg veznog, a može da odgovori i zadacima na krilu. Odlikuje ga prefinjena tehnika, drbiling, izvanredan prekid i odlična eva noga. Mladi Planjanin će biti veliki adut Morave u nastavku prvenstva u zonskom rangu. 

Maksimović dolazi iz redova Jagodine gde je proveo poslednjih pet sezona. Za to vreme obukao je plavi dres 52 puta i mrežu protivnika pogodio je u 21 situaciji. 

Prolećni deo sezone Morava otvara na gostovanju ekipi Đerdap iz Golubca. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pogodaka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading