MLADOST ZATVORILA PRELAZNI ROK: Na proleće se očekuju dosta bolje partije celog tima!

Autor:

Sport

10.02.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sam kraj prelaznog roka stigao je novi igrač u Valjevsku Kamenicu.

MLADOST ZATVORILA PRELAZNI ROK: Na proleće se očekuju dosta bolje partije celog tima!

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Ekipa Mladosti od ispadanja iz međuopštinskog ranga u sezoni 2018/2019 ne uspeva da se kroz Gradsku ligu Valjeva vrati u viši rang. 

Republika

Na zimsku pauzu ove takmičarske godine otišli su sa učinkom 3-1-4 što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku odradila je odličan posao po pitanju novajlija u ekipi. Za sada je dres Mladosti obukao Nenad Jakovovljević, Dragan Belušević i Vlada Mijailović

Četvrti novajlija u redovima tima iz Valjevske Kamenice je Miloš Lazarević (21). Miloš dolazi iz redova Jadra 2013 gde je proveo poslednje četiri godine, igra na poziciji štopera. Aktivan je i na parketu gde nastupa za ekipu KMF RB.

Republika

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Miloš Lazarević

Iz kluba su povodom dolaska Lazarevića u njihove redove za naš portal poručili:

- Laske je pre svega dečko koga krase veliki ljudski kvaliteti. Igrač za primer, glava bez jezika što bi se reklo. Kao fudbaler je veliki radnik, dosta je požrtvovan i podređen ekipi. Na svakom meču daje 110% sebe i bez sumnje će biti veliko pojačanje za naš tim. 

Mladost prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Bujačić. U prvom susretu u Valjevskoj kamenici slavio je domaći tim rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading