POLAKO SE SPUŠTA KAPIJA VALJEVSKE TVRĐAVE: Popadić je stigao na vreme!

Autor:

Sport

09.02.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi deo sezone nije najbolje prošao, iz toga razloga je bilo dosta promena u zimskoj pauzi.

POLAKO SE SPUŠTA KAPIJA VALJEVSKE TVRĐAVE: Popadić je stigao na vreme!

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Dugogodišnji član međuopštinskog ranga takmičenja je u prvom delu sezone na 13 mečeva uspeo da upiše samo 12 bodova pored svog imena.

Republika

Jadar 2013 je na zimsku pauzu otišao sa desetog mesta na tabeli. Uprava kluba je bila dosta ažurna u zimskom prelaznom roku. Fond igrača sa kojima klub raspolaže ojačan je za šest novih imena. Marko Milivojević, Marko Jokić, Nikola Jerinić, Zlatko Matić, Slobodan Krstić i Branko Đurđević pristigli su u prethodnom periodu u redove kluba.

Njima se od danas sa epitetom velikog pojačanja pridružio Željko Popadić (33). Radi se o igrači koji je već nosio dres Jadra u sezoni 2018/2019. Kasnije je branio boje Iskre (Donje Bukovice) i Rakac Stave odakle se i vraća na staru adresu.

Republika

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Željko Popadić

Popadić pokriva poziciju napadača i sigurno će dosta značiti ekipi u nastavku sezone. Igrački Jadra su u prvom delu prvenstva mrežu protivnika tresli samo 18 puta i po tom paramteru su treći najneefikasniji tim u ligi. 

Prolećni deo prvenstva Jadar otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Popadić. U prvom susretu ova dva tima slavio je trenutno šestoplasirani sastav na tabeli sa 4:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading