ERUPCIJA ODUŠEVLJENJA U JADRU: Tri nova-stara lica oblače zeleni dres!

Autor:

Sport

11.12.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadar u jednom danu predstavio četiri nova igrača!

ERUPCIJA ODUŠEVLJENJA U JADRU: Tri nova-stara lica oblače zeleni dres!

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Uprava Jadra je jutros objavljivanjem prvog pojačanja za ovaj prelazni rok zagolicala maštu navijačima da se već pregovara sa još nekoliko igrača. 

Republika

 

Verovatno su mnogi simpatizeri tima sa stadiona Tvrđava očekivali u narednim danima još novih lica. Ekskluzivno za naš portal uprava Jadra obelodanila nam je još tri današnja potpisa. 

Prvi novajlija danas bio je Marko Milivojević koji igra na poziciji desnog beka i dolazi iz Iskre. Ispostaviće se da to nije bio kraj pojačanja iz tog kluba. Zlatko Matić zadužio je opremu Jadra. Igrač sredine terena će sa Mrvom nastaviti da deli svlačionicu na novom mestu. 

Republika

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Zlatko Matić

Treći potpis za danas je Nikola Jerinić. On igra na poziciji štopera i dolazi iz ZSK-a. Sa svojim sada već bivšim saigračima u istoj ligi zauzeo je osmu poziciju. Svoj novi klub uspeo je da pobedi rezultatom 1:0. Sada će na proleće biti opet deo međusobnog duela, ali ovoga puta u drugim bojama.

Republika

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Nikola Džoni Jerinić

Uprava Jadra dovodi u paru pojačanja iz klubova, posle dva igrača iz Iskre, stižu i dva iz ZSK-a. Marko Jokić će kao i Jerinić preći u isti tim. Jokić se najbolji snalazi kraj desne aut linije, na bekovskoj poziciji.

Republika

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Marko Jokić

Predstavljeni trio je nekada nosio dres svog novog kluba, pa im neće biti potreban neki poseban period za privikavanje na uslove. Jadar je sa četvricom novajlija u jednom danu pokazao da ozbiljno radi na jačanju igračkog kadra. Ambicije kluba su opstanak u ligi i dobro druženje. Da je atmosfera među svima u sportskom kolektivu dobra pokazuje i činjenica da je tim jedan od popularnijih u gradu na Kolubari.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading