PRELAZNI ROK U VELIKOM STILU: U redove Kolonije je stigao i Dimitrijević!

Autor:

Sport

09.02.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može se reći da je uprava kluba odradila perfektno prelazni rok.

PRELAZNI ROK U VELIKOM STILU: U redove Kolonije je stigao i Dimitrijević!

Foto: FK Kolonija Jagodina

Simić će napokon igrati pod grbom Kolonije

Mladi sportski kolektiv iz Jagodine napreduje iz sezone u sezonu. Trenutno se Kolonija takmiči u Međuopštinskoj ligi jug i na dobrom je putu da je sledeće godine vidimo u višem rangu.

Republika

Učinak iz jesenjeg dela sezone bio je dovoljan za drugu poziciju koju drže sa 27 bodova. Rudar drži lidersku poziciju sa 37, dok je trećeplasirani 15. Avgust na 24 boda. U aktuelnom prelaznom roku igrački kadar Kolonije je dobio ozbiljna pojačanja.

Nikola Džolić, Mateja Simić, Matija Jevremović i Miloš Zafirović obukli su dres Kolonije u zimskom prelaznom roku. Njima se od danas pridružio i Igor Dimitrijević.

Dimitrijević se najbolje oseća na poziciji špica, ali može da pokrije sve pozicije u napadu. U klubu veruju da će njegovim dolaskom dobiti dosta kvaliteta u ofanzivi i nadaju se da će biti i golgeterski raspoložen. Prošao je sve mlađe kategorije Jagodine, upisao je nastupe i u prvom timu. U svojoj bogatoj karijeri nastupao je za Mladost, Slogu (Despotovac), Trgovački, Tabane, Trbovlje (Slovenija), Radnički iz Svilajnca i Levač.

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Igor Dimitrijević

Kolonija je u pauzi između dva dela prvenstva dovela igrače koji će biti pojačanja u pravom smislu te reči. Novajlije u njihovim redovima bi trebalo da podignu klub na viši nivo i da se samim tim i napreduje ka višem rangu takmičenja. 

Kolonija prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Mladosti (Bukovče). U prvom susretu ova dva tima slavio je trenutno drugoplasirani sastav na tabeli rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO:  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading