NOVAJLIJA IZ VIŠEG RANGA: Đak Jagodine prvo pojačanje u ovom prelaznom roku!

Autor:

Sport

17.01.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojačanje Kolonije za nastavak prvenstva.

NOVAJLIJA IZ VIŠEG RANGA: Đak Jagodine prvo pojačanje u ovom prelaznom roku!

Foto: Privatna arhiva/Nikola Džolić

Mlada ekipa iz Jagodine beleži odlične rezultate u Međuopštinskoj ligi Jug

Republika

Na zimsku pauzu sa učinkom 9-0-4 otišli su sa druge pozicije. Lider na tabeli udaljen je deset bodova, dok je trećeplasirani 15. Avgust na tri boda. Ekipa Kolonije uspela je da serijom od šest vezanih trijumfa održi korak za sam vrh tabele. 

Uprava kluba zadovoljna je učinjenim u prvom delu sezone, ali sada na red dolaze još veći ciljevi i bolji rezultati. Iz tog razloga krenulo se sa traganjem adekvatnih pojačanja. Prvi novajlija u ovom prelaznom roku je Džolić Nikola (22). Džolić već godinu i po dana nastupa za sastav Orlova iz Jasenova. Igrao je još i za Radnički iz Svilajnca i Jedinstvo iz Paraćina. Prošao je školu Jagodine u čijim je i redovima proveo period do 18. rođendana. Odlično se snalazi na desnoj strani terena, gde može podjednako da odgovori i ofanzivnim i defanzivnim zadacima. 

Nikola je povodom prelaska u tim Kolonije izjavio:

- Naravno drago mi je što sam doso u klub. Ekipa fukncioniše fenomenalno i svi smo kao porodica. Pratio sam utakmice sa tribina u prvom delu polusezone, kao i prethodne sezone i uvek bio tu sa ekipom, tako da se osećam kao da sam tu od početka a takav odnos prema meni imaju isaigraci. Daću sve od sebe da doprinesem novim pobedama, i ako sve bude kako treba plasmanu u viši rang.

Kolonija prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Mladosti. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom trenutno drugoplasiranog sastava rezultatom 4:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading