PUCAJU BOMBE NA KOLONIJI: Dugo očekivano pojačanje napokon u njihovim redovima!

Autor:

Sport

26.01.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simić je dugo vremena bio želja uprave.

PUCAJU BOMBE NA KOLONIJI: Dugo očekivano pojačanje napokon u njihovim redovima!

Foto: FK Kolonija Jagodina

Simić će napokon igrati pod grbom Kolonije

Drugoplasirani sastav na tabeli Međuopštinske lige Jug dobija ogromno pojačanje za nastavak prvenstva. 

Republika

Da nije bilo iznenadnog poraza u poslednjeg kolu prvog dela na gosotvanju situacija bi bila mnogo povoljnija za Koloniju. Na zimsku pauzu su ipak otišli sa zaostatkom od deset bodova u odnosu na lidera. 

Uprava kluba želi da u aktuelnom prelaznom roku dodatno ojača igrački kadar kako bi na proleće bili zabeleženi još bolji rezultati. Prvi novajlija u svlačionici Kolonije bio je Nikola Džolić (22). Od danas njegov saigrač na terenu u nastavku sezone biće Simić Mateja (35).

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Simić Mateja

 

Matić igra na poziciji zadnjeg veznog, poslednje tri godine nastupao je za Dragocvet. U Pomoravskoj okružnoj ligi, sada već sa bivšim timom završio je prvi deo sezone na 12. poziciji na tabeli. Igrao je još i za Jagodinu, Trgovački i Bratstvo iz Međureča. 

Iz kluba su povodom angažovanja Simića za naš portal izjavili:

- Želimo da izrazimo zadovoljstvo što smo uspeli da dovedemo ovako veliko pojačanje. Svi u klubu su upoznati sa kvalitetima našeg novog igrača koji je često i trenirao sa nama u toku sezone, pratio klub kod kuće i na strani i pružao ogromnu podršku.

Kolonija prolećni deo prvenstva otvara na na gostovanju ekipi Mladosti (Bukovče). U prvom susretu trenutno drugoplasirani tim na tabeli slavio je pred svojim navijačima rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading