ZAKAZAN JE START PRIPREMA: Okosnica tima je ostala, Marković je za sada jedino pojačanje, ali se pregovori vode sa još nekoliko igrača!

Autor:

Sport

26.01.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pukovcu pripreme za prolećni deo zakazane su za 5. februar.

ZAKAZAN JE START PRIPREMA: Okosnica tima je ostala, Marković je za sada jedino pojačanje, ali se pregovori vode sa još nekoliko igrača!

Foto: FK Pukovac

Nekadašnji srpskoligaš igra svoju četvrtu vezanu sezonu u Zoni Centar

Republika

Prvi deo sezone završili su sa učinkom 5-3-7 što je bilo dovoljno da na zimsku pauzu odu sa 11. poziciji na tabeli. Sastav Pukovca je kroz jesenji deo sezone tražio pravu formu. Dve serije od po četiri mečva bez pobede u mnogome su doprinele da mesto na tabeli bude ispod očekivanja svih u klubu.

U aktuelnom prelaznom roku igrački kadar je za sada ojačan samo dolaskom Nemanje Markovića. Reč je o napadaču koji je u prethodnom periodu nosio dres Orljana, Nemanja je gol igrač, u svojoj karijeri je postigao preko 100 golova. Uprava kluba u nastavku prvenstva veruje da Marković može da pokrene ekipu i da se na kraju u mnogome popravi igra. 

Iz Pukovca poručuju da su na skeneru uprave još nekoliko igrača, sa nekima se već vode pregovori koji su u podmakloj fazi. Okosnica tima je ostala na okupu što u mnogome olakašava posao jačanja igračkog kadra.

Pukovačku publiku pre svega može da raduje ostanak Aleksandra Trajkovića koji iza sebe ima ogromno internacionalno iskustvo. Pored njega u prvom delu sezone istakli su se Aleksandar Mišica i Marko Smiljković na sredini terena. Dušan Petković, igrač zadatka, neumoran tokom jesenjeg dela prvenstva. U ofanzivnoj liniji najviše je "vukao" tim brzonogni krilni napadač Lazar Veljković. Pored njih tu su naravno i ostali igrači, Miloš Ranđelović, Marko Janković, Mladen Mitić, Stefan Zlatanović. Pukovac u svojim redovima ima i mlade nade koje su uvek željne dokazivanja i mirno čekaju svoju priliku. 

Ukoliko se poklope kockice i uprava dogovori dolazak igrača sa kojima se pregovara, nema sumnje da će se u Pukovcu stanje na proleće promeniti na bolje.

Pukovac drugi deo sezone otvara na gostovanju ekipi Svrljig. U prvom susretu petoplasirani tim na tabeli je slavio na gostovanju rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading