STIGAO JE I MIJALČIĆ U SLOBODU: Golman koji zna kako se osvaja prvo mesto!

Autor:

Sport

23.01.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pojačanja u polju, došao je red i na golmana.

STIGAO JE I MIJALČIĆ U SLOBODU: Golman koji zna kako se osvaja prvo mesto!

Foto: Privatna arhiva/Mijalčić Nenad

Mijalčić sa peharom u prošlom klubu

Pred kraj sezone su svojom krivicom i lošim rezultatima pokvarili stanje na tabeli.

Republika

Tri vezana poraza udaljili su ih na šest bodova od lidera. Uprava kluba u ovom prelaznom roku igrački kadar ojačala je dolaskom šest igrača u polju. Sada je došlo vreme za pojačanje na poziciji golmana.

Mijalčić Nenad (26) je novo ime na spisku igrača za nastavak prvenstva. Nenad je ponikao u Partizanu (Vitojveci), a nastupao je još i za Frušku Goru (Ruma), Fruškogorac (Mali Radinci) i Graničar (Grabovci) iz kojeg i dolazi u redove Slobode. 

Mijalčić je za naš portal povodom novom angažmana izjavio:

- Za Slobodu sam se odlučio pre svega jer imam poznanstva u klubu. Sa trenerom sam već sarađivao u prošlom klubu, a i pre toga smo bili u istim bojama dosta puta. Kada sam sa Graničarom uzeo prvo mesto tada sam na terenu sarađivao sa Novakovićem, sa kojim ćemo sada u Slobodi opet zajedno igrati. Očekujem da ćemo na proleće svim silama napasti prvo mesto. 

Navijači Slobode će nove igrače u premijernom meču imati priliku da vide na gostovanju u Šuljamu u prvom kolu prolećnog dela. 

BONUS VIDEO: 

 


 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading