SVRLJIŽANI BEZBRIŽNO DOČEKUJU NASTAVAK TAKMIČENJA: Priprema se ekipa za juriš na Srpsku ligu!

Autor:

Sport

25.01.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Svrljig završio je polusezonu na visokom petom mestu Zone Centar, sa istim brojem bodova kao Morava iz Žitkovca i OFK Napredak iz Aleksinca koji se nalaze na četvrtoj i petoj poziciji na tabeli.

SVRLJIŽANI BEZBRIŽNO DOČEKUJU NASTAVAK TAKMIČENJA: Priprema se ekipa za juriš na Srpsku ligu!

Foto: FK Svrljig

Uprava Svrljiga vredno je radila preko zime i dovela mlada pojačanja. Jedno od njih je srpskoligaški igrač Miladin Milić, dvadesetogodišnjak iz Niša koji je napustio redove Car Konstantina i došao u zagrljaj plavo-bele porodice.

Republika

Zahvaljujući angažovanju novog sportskog direktora Bobana Marinkovića, nekada vrsnog fudbalera Svrljiga i trenera seniorske ekipe za vreme takmičenja u okrugu, ponovo će na proleće zaigrati Svrljižani Joca Ivić, Miki Savić i Damjan Vasić.  Po njegovim rečima u toku su pregovori sa još nekoliko svrljiških igrača, jer sam kostur tima mora biti sačinjen od domaćih igrača.

Marko Miladinović, član uprave ističe da je Svrljig podignut iz blata i vraćen u kolosek zahvaljujući marljivom i poštenom radu predsednika kluba Aleksandra Mentovića.

- Naš Aca je primer kako treba domaćinski raditi za svoju opštinu, klub i građane. Ovo je najtransparentnija uprava koja je do sada radila i ponosan sam što sam deo nje. Svakako, kao i svuda, i kod nas je bilo teških trenutaka, ali dobro, na pravom smo putu - rekao je Miladinović.

Miladinović se dotakao i teme igrača koji su napustili Svrljig. On ističe da je iz Svrljiga u Malošište otišao vrsan napadač, prijatelj kluba i večiti kapiten Vladica Đorđević, a iz redove plavo belih pojačana je i ekipa iz Čečine Miodragom Stankovićem koji je u Svrljig došao iz Jedinstva iz Gornjeg Matejevca. Takođe, u Malošište je otišao i defanzivni fudbaler Darko Miljković.

- Da se ne ljute drugi igrači moram reći da je Vladica Đorđević moj miljenik, takav igrač se jednom rađa, zahvalan sam mu na svemu u ime kluba i Opštine, učinio je mnogo za nas, želim mu svu sreću u drugim klubovima. Što se tiče Miodraga i Darka Uprava im se zahvaljuje i želi sreću u nastavku takmičenja - poručio je Miladinović.

Vode se pregovori sa još nekoliko igrača koji bi trebalo da se priključe pripremama koje počinju 30. januara. Ekipa Svrljiga prolećni deo sezone otvara na svom terenu protiv Pukovca. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading