MARKOVIĆ POSLE ŠEST MESECI NAPUSTIO ORLJANE: Ostaje u ligi, ali u drugom dresu ćemo ga viđati na proleće!

Autor:

Sport

30.12.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pukovcu obelodanili prvi dolazni transfer.

MARKOVIĆ POSLE ŠEST MESECI NAPUSTIO ORLJANE: Ostaje u ligi, ali u drugom dresu ćemo ga viđati na proleće!

Foto: Privatna arhiva/Nemanja Marković

Posle ispadanja iz Srpske lige Istok, Pukovac već četiri sezone igra u Zoni Centar

Republika

Prošlu takmičarsku godinu završili su na desetoj poziciji. Ovu sezonu počeli su sa četiri meča bez pobede, kasnije je malo situacija popravljena, ali se igralo po principu toplo-hladno. Na zimsku pauzu otišli su sa 11. mesta na tabeli.

Uprava kluba se odmah po okončanju takmičarskih mečeva bacila na jačanje igračkog kadra. Prvi novajlija u Pukovcu je Nemanja Marković (24). Marković igra na poziciji napadača i važi za jednog od najboljih igrača u opštini Doljevac. Za pet godina igranja u ovom rangu mrežu protivnika zatresao je preko 100 puta.

 

I pored brojnih ponuda Marković se ipak odlučio za Pukovac. U klubu se nadaju da Nemanja svojim golovima doprineti boljem plasmanu na tabeli. Krasi ga skok igra, dribling i šut. Dolazi iz ekipe Orljane, a prethodno je nastupao i za Moravu Žitkovac, Malošište i Radnički Čapljinac.

Marković je za naš portal po pitanju novog angažmana izjavio: 

- Najviše su me na ovaj korak privukli dobri drugari i ljudi koji su u klubu. Tim je sklopljen od pravih boraca i ratnika na terenu. Moji ciljevi se poklapaju sa njihovim, nadam se da ću svojim angažovanjem doprineti boljitku kako na terenu, tako i na tabeli. 

Pukovac prvi meč na proleće u ligi igra na gostovanju ekipi Svrljig. U prvom susretu na otvaranju sezone poraženi su od trećeplasiranog tima na tabeli rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading