OZREM IMA DUGOROČNI PLAN: Dva nova lica su dokaz tim tvrdnjama!

Autor:

Sport

30.12.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozrem je prošle sezone ispao u baražu za popunu Zapadno - Moravske zone, ove godine igrački kadar je dosta promenjen i cilj je uigrati se. Već sledeće takmičarske godine sve sem prvog mesta bi bio neuspeh.

OZREM IMA DUGOROČNI PLAN: Dva nova lica su dokaz tim tvrdnjama!

Foto: FK Ozrem

Trenutno se ekipa takmiči u Moravičkoj okružnoj ligi i na zimsku pauzu otišla je sa šestog mesta na tabeli. U ovom prelaznom roku uveliko se radi na jačanju igračkog kadra.

Republika

Prvo zimsko pojačanje bio je Stevan Bojović, golman koji dolazi iz Takova. Kasnije je klub obelodanio da je došlo do promene na mestu sportskog direktora.

Dušan Damljanović obavljaće tu funkciju u predstojećem periodu. Dugogodišnji sportski radnik i tvorac sadašnje ekipe Poleta iz Trbušana, koja beleži sjajne rezultate u zonskom stepenu takmičenja. Čovek koji je od čačanske Slobode 2018. godine sa najmanjim budžetom u istoriji kluba napravio ekipu za sam vrh tabele.

Po predstavljanju Damljanovića iz kluba su poručili:

- Dovođenjem Dušana u klub smo jasno stavili do znanja kakve su naše ambicije za budućnost, sada nam sledi jačanje igračkog kadra uz podršku našeg glavnog čoveka Milana Mimija Pešovića. Ozrem će tek biti onakav kakav smo oduvek želeli.

Republika

Foto: FK Ozrem

Vedran Kubat

 

Od danas novi član Ozrema je i Vedran Kubat. Igrač koji poseduje veliki potencijal, koji je u debitantskoj sezoni u Srpskoj ligi u dresu takova postigao par odlučujućih golova. Momak koji poseduje veliki kvalitet i koji se u klubu nadaju da će pokazati. Vedran je pored Takova nastupao za Metalac, Stella Rossu i Donju Vrbavu iz koje i dolazi u Ozrem.

Ozrem prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv ekipe Rudara. U prvom susretu ove sezone odigranom u Bresnici rezultat je bio 4:1 za goste. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading