NOVA-STARA LICA U SAKULAMA: Borac predstavio povratnike u svoje redove!

Autor:

Sport

30.12.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljena su dva zvanična pojačanja u Sakulama.

NOVA-STARA LICA U SAKULAMA: Borac predstavio povratnike u svoje redove!

Foto: FK Borac Sakule

Borac je prošlu sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina završio na osmoj poziciji na tabeli. Međutim, posle istupanja iz lige kreću od nule.

Republika

Ovu sezonu takmičenje su počeli u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo. Polusezonu završili su na prvoj poziciji sa učinkom 7-0-1. Prvi pratilac ekipa Tempa iz Sefkerina udaljena je svega dva boda. 

Jedini poraz Borac je doživeo na gostovanju ekipi Jedinstva iz Dubovca. Rezultat je tada bio 2:1. U prolećne bitke tim iz Sakula ulazi sa dva nova igrača. 

Prvo pojačanje Borca je Aleksandar Marković. Iskusni golgeter je već nosio dres kluba i ovo će mu biti povratnička sezona. Klub iz Sakula je već najavljivao nove igrače, ali nije došlo do realizacije. Sa Markovićem je sve dogovoreno i on je zvanično prvi novajlija.

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Marković Aleksandar

Drugi novajlija je Milan Puškaš (21). Puškaš važi za jednog od najvećih talenta u opštini Opovo. Karijeru je 2011. godine počeo u Stenliju, zatim je godinu dana proveo u Sakulu, karijeru je nastavio u Omladincu i na kraju u Unirei iz koje i dolazi opet u Borac. Sa svojim sada već bivšim klubom takmičio se u PFL-u Pančevo gde su na zimsku pauzu otišli sa 11. pozicije na tabeli.

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Povratak u staro jato

Borac prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Voja Gačić. U prvom meču ove sezone u Sakulama rezultat je bio 2:0 za domaćina.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading