TREĆI NOVAJLIJA U ČESTEREGU: Knežević će mnogo doneti novom timu!

Autor:

Sport

27.12.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Česteregu se radi na jačanju igračkog kadra.

TREĆI NOVAJLIJA U ČESTEREGU: Knežević će mnogo doneti novom timu!

Foto: FK Napredak Čestereg

Uprava Napretka vredno radi da se pozicija na tabeli u prolećnom delu prvenstva PFL-a Zrenjanin poboljša.

Republika

 

Tim iz Česterega je u prvoj polovini jesenjeg dela prvenstva odigrao solidno. Posle osmog kola držali su šesto mesto sa 14 bodova. U nastavku polusezone dolazi do velikog pada forme. Na kraju su na zimsku pauzu otišli sa 13. pozicije sa samo 17 osvojenih bodova. Serija od pet poraza gurnula je tim u donji deo tabele.

Napredak je do sada predstavio dva pojačanja. Njihov dres na proleće nosiće Danko Stojaković i Stefan Tasić. Od danas tu priliku je zadužio i Ratko Knežević(24).

Ratko je dete kluba, ponikao je u Česteregu iz kojeg je prešao u Banat (Zrenjanin). Posle se vraća u Napredak, pa redom nastupa za Jedinstvo (Karađorđevo), Crvenu Zvezdu (V. Stepe) i Begej (Žitište). Sa svojim sada već bivšim klubom u Vojvođanskoj ligi Istok jesenji deo polusezone završio je na 13. poziciji na tabeli. Igrač koji može da odgovori zadacima na više pozicija na terenu, odlikuje ga velika brzina. 

Iz Napretka su po pitanju trećeg pojačanja poručili:

- Prelazni rok još nije završen. Agilna uprava na čelu sa predsednikom Mladenom Baćom Sirarom i najbližim saradnicima Bogićem, Eskićem, Kantarom i trenerom Markom Gligićem radi punom parom na adaptaciji tima. Jedna je želja, ući što spremniji i osigurati što pre u nastavku ne samo opstanka, nego i priključak gornjem delu tabele. Vredi istaći da u klubu rade, čak i u zimskoj pauzi i takmiče se četiri mlađe kategorije. Biju bitke kroz brojne turnire, ali i u zvaničnom takmičeru u organizciji PFL Zrenjnanin.

Napredak prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Radnički 1911. U prvom susretu u Česteregu rezultat u duelu ova dva tima bio je 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading