U LISOVIĆU PRAVE RESTART: Igrački kadar će pretrpeti velike promene za prolećni deo prvenstva!

Autor:

Sport

28.12.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku prvenstva se očekuju dosta bolji rezultati.

U LISOVIĆU PRAVE RESTART: Igrački kadar će pretrpeti velike promene za prolećni deo prvenstva!

Foto: FK Lisović 1977

Šestogodišnji član Prve beogradske lige (grupa B) je u prošlih nekoliko sezona završavao uvek na sredini tabele. Ovu polusezonu su završili na deobi 11. pozicije, tik iznad zone ispadanja. 

Republika

O planovima za prolećni deo prvenstva razgovarali smo sa predsednikom kluba Momčilom Ristovićem. Ristović je na ovoj poziciji već pet godina.

Pred početak sezone se očekivao gornji deo tabele?

- Tako je, ali kako su stvari krenule loše po nas, prosto se izjalovila ta želja. Na kraju smo jesenji deo polusezone završili tu gde jesmo.

Prelazni rok je odrađen po mnogima dobro, ali ipak tu nešto nije štimalo.

- Nismo očekivali da ćemo završiti na 11. poziciji imajući u vidu da smo napravili prilično dobru ekipu. Ipak, kasnije smo morali zbog neozbiljnosti nekih igrača koji su posle prvih nekoliko kola napustili tim, da tražimo alternativna rešenja na tim pozicijama. 

 

Da nevolja ne ide nikada sama pokazalo se i sredinom jesenjeg dela sezone.

- Kasnije su nas pratili i maleri sa povređenim i bolesnim igračima. Nismo mogli da napravimo ni približno tim koji je počeo polusezonu. Igrali smo gotovo sa 13, 14 igrača. 

Sada je taj period iza Vas, pripremate se za proleće i cilj je da se ostvare što bolji rezultati.

- Radimo na jačanju igračkog kadra, doći će do promene velikog broja igrača. Već smo napravili dogovor sa nekolicinom igrača, ali ćemo o tome kada sve bude zvanično. 

 

 

Zlatna sredina na tabeli je cilj na kraju sezone.

- Liga je prilično kvalitetna, biće jako teško izboriti status za ostanak u ligi. Mi obično u šali kažemo da bi voleli da stignemo do te "sigurn luke". Već tri sezone na kraju završavamo na sedmoj poziciji, pa ne bi imali ništa protiv da se to ponovi i ovog puta. 

Stadion Lisovića je na prvoligaškom nivou.

- Tako je, teren i sav prateći sadržaj su na visokom nivou. Međutim nama je trenutno liga u kojoj se nalazimo po meri. Svima je već poznato da za jače rangove takmičenja potrebno i više finansijskih sredstava. Videćemo od leta šta ćemo za dalje, za sada smo tu gde jesmo.

Tim Lisovića će na proleće pokušati da popravi učinak na tabeli. Broj osvojenih bodova sigurno ne prikazuje realan kvalitet ove ekipe, ali su pehovi u toku jesenjeg dela pokvarili situaciju.

Prolećni deo prvenstva otvaraju na gostovanju ekipi Strelac. U prvom duelu poraženi su pred svojim navijačima rezultatom 1:0 od tima iz Mislođina.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading