EFEKAT BULAJA: Deset novih igrača promovisanih u jednom danu!

Autor:

Sport

26.12.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba se ozbiljno bacila na jačanju igračkog kadra.

EFEKAT BULAJA: Deset novih igrača promovisanih u jednom danu!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Već četiri godine Posavac Tišma takmiči se u Prvoj beogradskoj ligi (grupa A). Na kraju sezone su uglavnom u donjem delu tabele, ali opstanak je uvek bio osiguran.

Republika

Ovu polusezonu završili su na devetoj poziciji sa 14 bodova. Uprava kluba odlučila je da prekine saradnju sa trenerom Starčevićem i na njegovo mesto postavila je Duška Bulaju. Bulaja je tada u izjavi za naš portal rekao da sa sobom planira da dovede nekolicinu igrača kojima veruje i koji će mu pomoći da napravi što bolje rezultate u novom klubu. 

Klub je u dogovoru sa trenerom počeo sa odrađivanjem prelaznog roka, iako zvanično on počinje tek 16. januara već imaju dogovore sa nekolicinom igrača.

Tadić Slobodan (26) na proleće nosiće dres Posavac Tišme. Ubojiti napadač, dobro poznat u Beogradskom fudbalu. Dolazi iz Šumadinca (Bečmen) gde je bio jedan od najboljih igrača. Ponikao u Budućnosti iz Dobanovca, a igrao je još i za Srem iz Mihaljevca, Spartak iz Ljiga i Jedinstvo iz Surčina. Saradnju sa Bulajom posle Bečmena nastavlja i u Boljevcu.

Deornjić Milan (24), ponikao u Zmaju, imao je kratke epizode u Borcu iz Progara i Jasenovca. Najbolje partije pružao je u Bečmenu iz kojeg i dolazi. Igra na poziciji krilnog napadača, odlikuje ga velika brzina i dobra tehnika.

Darko Puljić (26), stameni štoper koji dolazi iz istog kluba kao i prethodna dva pojačanja. Pored toga branio boje Budućnosti iz Dobanovca, Jedinstva iz Surčina, Sprataka iz Ljiga, Srema iz Mihaljevaca.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Puljić Darko

Dušan Nakić (26) pokriva pozicije levog i desnog spoljneg. Dolazi iz Bečmena, igrao još za Budućnost, Slovan iz Rume, Srem iz Mihaljevaca, Jedinstva iz Surčina.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Dušan Nakić

Lazar Petaković (24), ponikao u Zemunu, igrao još za Jedinstvo iz Surčina i Srem iz Jakova. Poslednje tri godine u dresu Šumadinca. Pouzdan igrač koji pokriva više pozicija, a kroz karijeru se nekako afirmisao po desnom boku gde pokriva celu stranu.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Lazar Petaković

Ognjen Spasić (22), dete Šumadinca iz bečmena, klub u kome se kod svog starog-novog trenera potpuno afirmisao u prethodne dve sezone. Pokriva pozicije levnog i desnog spoljnjeg. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Ognjen Spasić

Emran Alimović (29), brzonogi napadač dolazi iz Sremca iz Deča, branio je još boje Borca iz Progara, Srema iz Jakova i u dva navrata Šumadinca iz Bečmena. ON takođe dobro poznaje sistem rada koji će ga zateći u novom klubu. Nmea sumnje da će Alimović svojom brzinom i snalažljiviosti pred golom protivnika pomoći Boljevačkoj ekipi. 

Jovan Stanić (26) dete Dobanovačke Budućnosti, igrao je još za Jedinstvo (Surčin), Borac (Progar), Omladinac (Veliko Polje), a poslednje dve sezone proveo je u Bečmenu. Jedan od igrača koji uvek daje 100% sebe. U mlađim kategorijama igrao na poziciji štopera, ali se kasnije kroz karijeru zbog brzine prebacio na bočnu poziciju. Jedan od lidera ekipe iz koje dolazi i sigurno će svojim kvalitetima i iskustvom značiti u novom timu. 

Kačarević Darko (19), dete Šumadinca, a nastupao je za Lokomotivu, imao je krate epizode u Radničkom iz Nove Pazove. Na početku sezone došao u Bečmen kao veliko pojačanje, ali se kratko zadržao. Najbolje se snalazi na poziciji levog krila i odlikuje ga odlična tehnika i brzina. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Kačarević Darko

Marko Veličković (19), dete Jedisntva iz Surčina. Branio je boje Novog Sada, prošao akademiju golmana Jorgačević. Veličković i dalje radi kod trenera golmana Jedinstva Beloša, šest meseci je sjajno branio u Bečmenu. Nema sumnje da će Posavac sada imati i dva sjajna čuvara mreže. Standardni član Ilievski i sada mladog, ali super talentovanog Marka.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Marko Veličković

Čak deset novih imena u Boljevcima. Sigurno da će ekipa pretrpeti totalni remont, posle trenera sada se i igrački kadar dosta menja. Duško Bulaja zna šta radi, ima odrešene ruke u klubu, a uprava se nada da će sa njim na čelu uspeti da ima ozbiljniju ulogu u ligi.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading