NOVO LICE NA KLUPI BOLJEVČANA: Bulaja rešenje za duži vremenski period!

Autor:

Sport

15.12.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posavac imenovao novog trenera.

NOVO LICE NA KLUPI BOLJEVČANA: Bulaja rešenje za duži vremenski period!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Devetoplasirani tim Prve Beogradske lige (grupa A) odlučio je da na proleće uđe sa novim šefom stručnog štaba.

Republika

Posavac se već četiri sezone takmiči u ovom rangu, uvek je bio tu negde na sredini tabele, na granici između opasne zone i mirne luke. Zbog nešto lošijih rezultata od očekivanih došlo je do sporazumnog raskida saradnje sa trenerom Starčevićem. Novi šef stručnog štaba od danas je Duško Bulaja (38). 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

 

 

Bulaja je svoju trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama Šumadinca iz Bečmena 2011. godine. Godinu dana kasnije preuzima prvi tim na čijem kormilu provodi 10 godina. Sa njima je uspeo da ostvari najveći uspeh i da se plasira u viši rang u sezoni 2016/2017. Poseduje UEFA B licencu od 2014. godine i dobro je poznato ime u fudbalskom svetu na opštini Surčin. 

Kontaktirali smo Duška koji nam je izneo svoje utiske po pitanu novog angažmana.

- Bilo je poziva predsednika Posavca i pre dve godine, ali tada nije došlo do dogovora. Sada je na obostrano zadovoljstvo sve brzo dogovoreno. Planiramo saradnju na duže staze, cilj je pre svega opstanak u ligi, a za dalji period je i možda plasman u viši rang. Okosnica tima je ostala na okupu, i uz nekolicinu pojačanja koja dolaze sa mnom nadam se da ćemo ispuniti ciljeve za ovu polusezonu - rekao je Bulaja u izjavi za naš portal.

 

Novi trener Posavca rekao nam je da je početak priprema zakazan za 29. januar. Očekuje ih kombinovani rad na stadionu i u balonu u Jakovu. Već su zakazani i pripremni mečevi, ali o njima ćemo kada za to dođe vreme.

Posavac prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Heroj Polet na gostovanju. Rezultat u prvom meču na otvaranju sezone bio je 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Дача

15.12.2022 19:10

Да ли је реално да овакве вести пуштате на портал? Да ли је реално?