GOLOBRADI IGRAČI BAK-A NA DOBROM PUTU: Zajednička ocena svih u klubu za polusezonu je visoka!

Autor:

Sport

13.12.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BAK zimuje na trećem mestu na tabeli.

GOLOBRADI IGRAČI BAK-A NA DOBROM PUTU: Zajednička ocena svih u klubu za polusezonu je visoka!

Foto: FK BAK Bela Crkva

Dugogišnji član PFL Pančeva prošle sezone takmičio se u Vojvođanskoj ligi istok, ali se ove godine opet vratio u niži rang. Na zimsku pauzu otišli su sa treće pozicije, lider zaostaje sedam bodova, a drugoplasirani tim četiri. 

Republika

Tim iz Bele Crkve je ove sezone dosta podmladio tim, pa se odlazak na zimsku pauzu sa treće pozicije može smatrati kao uspešna polusezona. Stručni štab u sastavu Živković-Marila izneo je svoje viđenje do sada urađenog.

- Uspeli smo da plasiramo tim u gornji deo tabele, a takođe smo ušli i u finale kupa prvi put nakon 20-tak godina. Ubacili smo dosta momaka sa 16, 17 i 18  godina koji su ove polusezone imali pristojnu minutažu, što je i bio naš cilj. 

Trenutni uslovi i atmosfera među članovima u klubu nije bila puno godina unazad.

 

- Sada nam sledi pauza pa okupljanje početkom februara gde ćemo u toku priprema odigrati i nekoliko prijateljskih susreta. Predsednik kluba nadovezao se na njihovu izjavu:

- Ispunjeni su svi ciljevu u godini za nama, najbitnija stvar je da smo oformili roster koji čine igrači iz opštine Bela Crkva. To su mladi igrači koji predstavljaju budućnost našeg fudbala. Za nas iz uprave tek počinje prvenstvo. Tokom pauze radićemo na uređenju terena i stvaranju još boljih uslova za sve naše kategorije. U dogovoru sa stručnim štabom radićemo na pojačanjima, što se odlaska tiće niko od igrača za sada nije pokazao želju da promeni sredinu - zaključio je priču o analizi jesenjeg dela prvenstva Šupić Gojko. 

BAK prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Dolovo, na startu sezone u duelu ova dva tima rezultat je bio 2:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading