OGROMNO POJAČANJE ZA PROLEĆE: Đak Partizana stigao u Veliku Moštanicu!

Autor:

Sport

12.12.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojačanje u Velikoj Moštanici.

OGROMNO POJAČANJE ZA PROLEĆE: Đak Partizana stigao u Veliku Moštanicu!

Foto: FK Velika Moštanica

FK Velika Moštanica

Velika Moštanica već četiri sezone takmiči se u Međuopštinskoj ligi Beograd (grupa A). Ekipa je uvek tu negde u vrhu tabele, promocija u viši rang im je dva puta izmakla za jedno mesto, ali se nadaju da ove godine to neće biti slučaj.

Republika

Jesenji deo polusezone završili su na deobi prve pozicije sa ekipom Bežanije. Osvojenih 30 bodova sa skorom 9-3-0 svakako daje motiv svima u klubu za još jače borbe na proleće. Velika Moštanica je jedini član lige koji i dalje ne zna za poraz, takođe njihov sastav drži titulu najbolje odbrane prvenstva. Uprava kluba je prvim pojačanjem dodatno pokazala želju da se postavi još jači bedem ispred svog gola. Prvi novajlija u njihovim redovima je Petar Glišić (21).

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

Petar Glišić

 

Glišić je dete Partizana za koji je nastupao punih 10 godina i u kojem je prošao sve mlađe selekcije. Potom ga je put vodio u Internacional, Dinamo iz Pančeva i na kraju Topolu iz koje dolazi u Veliku Moštanicu. Petar je svlačionicu u crno-belom dresu delio sa Strahinjom Pavlovićem, na kojeg i dosta podseća po građi i igri. Mlad, visok, perspektivan igrač koji ispred sebe ima puno prostora za rad i napredak. Ogromno pojačanje za nastavak prvenstva bez ikakve sumnje za lidera na tabeli. 

Velika Moštanica prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Rekreativo 011. Na startu sezone u Moštanici rezultat je bio 4:1 za domaći sastav. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading